reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

ja tak nie mialam bo moja dzidzia ani razu sie nie darla w nocy, ale jak juz mialam dosyc wszystkiego(tzn pranie, prasowanie, sprzatanie i opiekowanie sie) to myslalam jak fajnie bylo w ciazy bo juz go mialam, byl ze mna ale nic nie musialam przy nim robic:-D:-D:-D:sorry2:

reklama
zawsze mlodzi maja latwiej:-D:-D:-D

Stara się odezwala ;-):-p

no co ty, to jak jazda na rowerze: przeżyłaś raz , przeżyjesz drugi. Poza tym drugi raz jest o wiele łatwiejszy , zresztą dziewczyny z dwójeczkami napewno przyznają mi rację:tak:

Z tego co pamiętam, to ktoraś z dziewczyn miała odmienne zdanie. Ale nie wiem ktora :baffled:

wiecie co, ja nie wiem, czy wy też tak miałyście, ale w ciąży bardzo chciałam żeby dzidzia wyszła, a jak wyszła i zaczęła się drzeć przez pół nocy, to często marzyłam o tym, żeby wlazła z powrotem do brzucha :-D:-D:-D

Oj tak. Ja też sobie zadawałam pytanie czemu synek dłużej tam nie siedział ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale teraz już tak nie myślę. Chyba bym teraz wyglądała jak wieloryb z brzuchem warzącym prawie 20 kg (w tym dziecko 12) :-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

Oj tak. Ja też sobie zadawałam pytanie czemu synek dłużej tam nie siedział ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale teraz już tak nie myślę. Chyba bym teraz wyglądała jak wieloryb z brzuchem warzącym prawie 20 kg (w tym dziecko 12) :-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:
Oj, nie chcialabym zobaczyc kobiety, ktora nosi w sobie 12 kilowe dziecko, tymbardziej sama nie chcialabym sie znalezc w takiej sytuacji :-)

reklama
Do góry