reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Wiecie, co, najlepsze w tym wszystkim było to, ze kiedy lezalam juz na sali ledwo zywa przywiezli 17 letnią dziewczyne, która nagle dostała bóli, wiec przywiezli ją do szpitala i okazalo sie na izbie przyjec, ze główke dziecka juz widac, porod u niej trwal niecałe pol godziny, jak wiezli ją z izby przyjec na góre na porodówke powiadomili lekarza, kiedy lekarz przylecial dziecko bylo juz na swiecie - normalnie szok! No i czy to jest sprawiedliwe?he
K
konto usuniete
Gość
zawsze mlodzi maja latwiej
Coyote
zawsze mlodzi maja latwiej
tak z górki :-)
a opowiem Wam jeszcze jedna sytuacje, dziewzcyna ktora lezala na porodowce, dzien po mnie zaczela rodzic, oczywiscie jak to nasi lekarze dokladnie wszystkie badania robia i sie wypytuja wszystkiego, miala juz takie bole ze ledwo chodzila, wiec dodatkowo dali jej jeszcze kroplowke na przyspieszenie i łaziła chyba z pół nocy z ta kroplowka i jeczała z bólu i nagle przyszla jaka s pielegniarka i powiedziala jej,"chyba w nocy to juz pani nie urodzi" i nagle dziewzcynie wszystko odeszlo.... szok, okazalo sie ze dziewczyna ma silna nerwice i poprostu sie zdenerwowala i odeszly jej skurcze, od rana bidulka chodzila z nowa kroplowa ale to nic nie dawalo, wiec w koncu przyszedl jakis inteligentny lekarz i stwierdzil, ze nalezy ja wziasc na cesarke, no rozumiecie to? szok normalny!
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Coyote, ja za trzy miesiące rodze, a Ty mnie tak stresujesz
Coyote
ANTOSIA, to są tylko wyjątki, a ja wcale nie miałam zamiaru Cie stresowac!
MamaAntosia
Spoko;-)... ale to nie zmienia faktu, że i tak mam pietraANTOSIA, to są tylko wyjątki, a ja wcale nie miałam zamiaru Cie stresowac!
no co ty, to jak jazda na rowerze: przeżyłaś raz , przeżyjesz drugi. Poza tym drugi raz jest o wiele łatwiejszy , zresztą dziewczyny z dwójeczkami napewno przyznają mi racjęSpoko;-)... ale to nie zmienia faktu, że i tak mam pietra
coyote, dopier zauważyłam, że opisałaś swój poród, muszę nadrobic zaległości na wątkach;-) a z tą znerwicowaną dziewczyną... bidulka,....
coyote, ale slicznie napisałaś tą końcówkę posta z opisem porodu, aż mi świeczki w oczach stanęły....
wiecie co, ja nie wiem, czy wy też tak miałyście, ale w ciąży bardzo chciałam żeby dzidzia wyszła, a jak wyszła i zaczęła się drzeć przez pół nocy, to często marzyłam o tym, żeby wlazła z powrotem do brzucha
wiecie co, ja nie wiem, czy wy też tak miałyście, ale w ciąży bardzo chciałam żeby dzidzia wyszła, a jak wyszła i zaczęła się drzeć przez pół nocy, to często marzyłam o tym, żeby wlazła z powrotem do brzucha
reklama
MamaAntosia
O tak, tylko, że wtedy dzidzia ważyła już dobre 6 kgwiecie co, ja nie wiem, czy wy też tak miałyście, ale w ciąży bardzo chciałam żeby dzidzia wyszła, a jak wyszła i zaczęła się drzeć przez pół nocy, to często marzyłam o tym, żeby wlazła z powrotem do brzucha