reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

... zaprosicie, zaprosicie aph :-D:tak:... no to może jeszcze ktoś określi się chętnym ... co??? ... i możemy jakiś meeting organizować :-)

reklama
Abeja :tak:
Tika ja tam mam czas caly czas. :-D Dostosuje sie do reszty. Do grudnia siedze w domku wiec nie ma problemu. :-)

aph, ja się chetnie wybiorę pociagiem, to napewno będzie frajda dla bobasów, ale ja wolałabym po 15, bo ja bez wózka sie nie rusze, nie mam mocy dźwigać Zuzki na rekach bo ona jest zbyt ruchliwa, a z tym wozkiem co mam to nie pojade.
No i najpierw spotkanie na działce u MariaOlki :-)

Abeja, tak jak pisalam, ze mna nie ma problemu. Ja sie dostosuje. Piszcie tylko kiedy, a ja bede gotowa zeby jechac. :tak:

reklama
Ja napewno nie odmowie:-):-) tylko ze dzis strasznie komp mi muli i nie moge przejrzec o czym pisalyscie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba dlatego ze to weekend.
Sprobuje wieczorkiem i wtedy napewno zdam swoja relacje;-)

Do góry