reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Porody :)

Ticzka, Antenka Przebrnęłam przez wasze opiy porodów i aż się wzruszyłam. Na nowo przypomniałam sobie jak to było z rodzeniem Witka ;-):-D

reklama
Tika to ty z BB jesteś? Jakoś wcześniej tego nie zajarzyłam. Hmmm. Kurcze może jakieś spotkanie kiedyś tam zorganizujemy. :-D

Wszystkie gdzies tam w pobliżu siebie mieszkacie tylko ja taka biedna Kujawianka:-D:-D. Najbliżej to chyba mi do Moniki, ale Piła też aż tak blisko nie jest..

Przeczytałam kilka dni temu opisy wszystich porodów i jestem pod wrażeniem, jak bardzo wszystkie były zróżnicowane:tak:. Każdy poród wygląda inaczej, ale kończy sie tak samo:tak::-D:-D.

Wszystkie gdzies tam w pobliżu siebie mieszkacie tylko ja taka biedna Kujawianka:-D:-D. Najbliżej to chyba mi do Moniki, ale Piła też aż tak blisko nie jest..

Przeczytałam kilka dni temu opisy wszystich porodów i jestem pod wrażeniem, jak bardzo wszystkie były zróżnicowane:tak:. Każdy poród wygląda inaczej, ale kończy sie tak samo:tak::-D:-D.

Masz rację - efekt końcowy jest taki sam :-D:-D:-D:-D
A co do bliskości do mnie to masz rację zbyt blisko to nie jest :no: Ale zawsze bliżej niż na Śląsk ;-):-D

To jak juz tu piszecie o spotkaniach :sorry2: to ja do Bielska to nawet pociagiem bym sie wygrala. Robert mialby frajde. O ile oczywiscie gdzies blisko dworca sie spotkamy, bo napewnowozka bym ze soba wtedy niebrala. :no:

No i jak mnie zaprosicie. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bo ja to juz tak na bezczelnego sie wciskam. :baffled:

reklama
Do góry