reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

Ticzka, Antenka Przebrnęłam przez wasze opiy porodów i aż się wzruszyłam. Na nowo przypomniałam sobie jak to było z rodzeniem Witka ;-):-D

reklama
Tika to ty z BB jesteś? Jakoś wcześniej tego nie zajarzyłam. Hmmm. Kurcze może jakieś spotkanie kiedyś tam zorganizujemy. :-D

Wszystkie gdzies tam w pobliżu siebie mieszkacie tylko ja taka biedna Kujawianka:-D:-D. Najbliżej to chyba mi do Moniki, ale Piła też aż tak blisko nie jest..

Przeczytałam kilka dni temu opisy wszystich porodów i jestem pod wrażeniem, jak bardzo wszystkie były zróżnicowane:tak:. Każdy poród wygląda inaczej, ale kończy sie tak samo:tak::-D:-D.

Wszystkie gdzies tam w pobliżu siebie mieszkacie tylko ja taka biedna Kujawianka:-D:-D. Najbliżej to chyba mi do Moniki, ale Piła też aż tak blisko nie jest..

Przeczytałam kilka dni temu opisy wszystich porodów i jestem pod wrażeniem, jak bardzo wszystkie były zróżnicowane:tak:. Każdy poród wygląda inaczej, ale kończy sie tak samo:tak::-D:-D.

Masz rację - efekt końcowy jest taki sam :-D:-D:-D:-D
A co do bliskości do mnie to masz rację zbyt blisko to nie jest :no: Ale zawsze bliżej niż na Śląsk ;-):-D

To jak juz tu piszecie o spotkaniach :sorry2: to ja do Bielska to nawet pociagiem bym sie wygrala. Robert mialby frajde. O ile oczywiscie gdzies blisko dworca sie spotkamy, bo napewnowozka bym ze soba wtedy niebrala. :no:

No i jak mnie zaprosicie. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bo ja to juz tak na bezczelnego sie wciskam. :baffled:

reklama
Do góry