reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Porody :)

reklama
Elma powiem ci ze bylas dzielna bo ja to sobie nie wyobrazam porodu bez Pawla i chyba bym ich rozszarpala gdyby mi powiedzieli ze nie ma mozliwosci rodzic razem:eek:

Ja też sobie nie wyobrazałam rodzić bez Olego ale trafiłam na naprawdę wspaniałą położną bardzo mi pomogła i mobilizowała w trakcie parcia, już po porodzie kiedy spotkałam ją na korytarzu to z całego serca jej dziękowałam wspaniała kobietka położna z powołania. Ale przyznam się że jak mi powiedzieli że idę na rodzinną to miałam ochotę skakać z radości.:tak:

A ja sobie wyobrażam poród beż męża;-)bo pojechał do domu i wrócił na 20 minut akcji no ale przeciął pępowinę:happy:;-)tak wszystko było szybko,że nawet nie był mi potrzebny;-)ale oczywiście ważne,że mnie zawiózł, posiedział przy mnie itd:tak:też sobie nie wyobrażam innego porodu niż rodzinny

Moja położna też była super, jak mówiłam "ale jestem zła" to ona się pytała czy na nią a ja do niej,że nie na panią pani jest super:-Da człowiek w stresie prawdę gada;-)I nie policzyła nam za poród rodzinny, 150zł.Co prawda nie trwał długo ten rodzinny bo 20min no ale;-)

Elma ..... dzielna dziewczynka :tak: i jak miałaś tyle wód to pewnie sporo z wagi ci spadło .... a jak pamiętam to też conieco przybrałaś w ciązy ;-)

Skakanka ...... a nam też nie policzyli za rodzinny .... chyba zapomnieli czy jak :eek: nikt od nas nie chciał kasy a my siedzieliśmy cicho i na pewniaka na rodzinny szliśmy :-p

Położna nam powiedziała,że nie policzy za ten rodzinny "tylko cicho";-)

ja dostałam fakturę ze szpitala....bez zapłaty dowodu by mi nie dali- dokładnie 1000 zł . 500 zł za porod rodzinny, i 500zł za zzo...no i wszystko w państwowym zwykłym szpitalu.....

reklama
Mi też wystawili faktórkę za poród rodzinny ale na 20 zł bo tyle też kosztował i nie tyle poród co zielony fartuszek dla męża:tak: :-) niewiem dlaczego w waszych szpitalach poród rodzinny jest taki drogi:no: :confused:

Do góry