reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Martucha nic nie powiem na temat twoich waleczkow bo wlasnie przestudiowalam zdjecia na zamknietym i wierz mi nawe po powiekszeniu zdjec do monstrualnych wielkosci w zaden sposob nie moglam zobaczyc tych waleczkow moze je ktos ukradl????????????;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Martucha nic nie powiem na temat twoich waleczkow bo wlasnie przestudiowalam zdjecia na zamknietym i wierz mi nawe po powiekszeniu zdjec do monstrualnych wielkosci w zaden sposob nie moglam zobaczyc tych waleczkow moze je ktos ukradl????????????;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

antenka zafunduje ci okulary:-):-D:-D:-D niestey nikt ich nie ukradl choc moze na fotkach sie schowaly:-p:rofl2:

Ja póki co stoję w miejscu na 65. :-) ale efekty widać i czuć, bo gacie, które kupiłam sobie na impreze męża na którą szłam 19 kwietnia i były lekko ciasnawe, teraz sciagam bez rozpinania.
Vitalię odpusciłam na okres wyjazdowy bo bede miala problem sie wazyc i zapisywac wyniki winternecie na wakacjach.

Marzy mi się jadnak smuklajsza talia i coraz powazniej zastanawiam się nad hulahop.

Xandi czy takie kupiłas? (i od tego sprzedawcy?)

HULA HOP * ANIONOWE KOLO * NOWOSC * EXTRA MASAZ (378311380) - Aukcje internetowe Allegro

a ja pisałam na innym watku, nie mam siły, chęci ani motywacjie, nie moge sie zebrac
wciaz mam za duzo kg, za duzo o 5kg
źle sie czuje, w nic sie nie mieszcze, ale jestem tak przemęczona ze nie daje rady sie zmobilizowac
a apetyt dopisuje i co zrobic

kolezanka mi ostatnio mówila ze w 2 mies schudla, tabletki Meridia -w aptece na recepte, ponoc pomagaja

Ewcia Meridia pomaga (tynka cos wie o tym) ale to nie sa tabletki bez obciazenia dla organizmu. Przy Twoim kiepskim samopoczuciu moglabys czuc sie jeszcze gorzej.
Poza tym - cudów nie ma niestety. Za to jest jojo.

Poczytaj w necie o Therm Line II - to tabletki dietetyczne m.in z kofeiną. Poza działaniem wspomagajacym odchudzanie dodatkowo dają kopa. :-)

reklama
dziewczyny ja od wczoraj biore tabletki bio cla:-)
mam w planie zrzucic 4-5kilo:tak: jak narazie super, jem zdrowo i dzieki tym tabletka wczoraj nie mialam napadow wieczornych:-p
zobaczymy jak bedzie dzis;-)

Do góry