reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Melduję, że w dniu wczorajszym rozpoczeliśmy sezon rowerowy i ochrzciłam moje cacko!
A jak mnie dziś bolą 4 litery to masakra jakaś jest..

Zuzce się tak podobało, że az się obsrała w trakcie podóży.
Najgorzej było założyć jej kask. Ten wrzask musieli słyszeć chyba nawet w samym Szczecinie.:crazy:

reklama
Najgorzej było założyć jej kask. Ten wrzask musieli słyszeć chyba nawet w samym Szczecinie.:crazy:
... wyobrażam sobie :-D:-D:-D, u Matiego byłoby to chyba w ogóle niemożliwe :no::-D

Co do hula hop to ja też mam kupione na allegro, takie ANIONOWE KOŁO HULA HOP - NOWOŚĆ -SUPER CENA (382288000) - Aukcje internetowe Allegro
ale odkąd zaczęłam chodzić na aerobik, przestałam nim kręcić :baffled:. Faktycznie 5-7 minut to było max co mogłam, bo żebra mnie strasznie bolały :-D:-D. Ale jeśli Xandii pisze, że 4 cm w pasie ubyło, to chyba do tego kręcenia wrócę :-p;-).
Xandii ... gratki :-)

z tyłu kupilismy.
Humax sie nazywa czy jakoś tak, nie mam mocy szukac tera na allegro ale tumoroł się rozejrzę :-)

I bac sie nie bała, piszczała tak jej się podobało.
No może poza tym obsrnstwem.

Niestety Martucha ale Lorien ma racje.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Od czasu jak zaczelam sie odchudzac to najwiecej schudly mi cycki (maz nad tym bardzo ubolewa:-D:-D:-D) i lydki a najmniej brzuch i niestety bez jakis cwiczen sie nie obejdzie. Tak wiec odstaw tabletki a kup sobie hula hop a lepiej na tym wyjdziesz;-);-);-);-);-);-)

hula hop tez kupie bo mam takie zwykle i jakos nie dziala:no:
a moze malo cwicze;-)albo prawie w ogole:laugh2::laugh2::laugh2:

a jesli chodzi o cycki to i tak mam w planach powiekszenie:-) a powiem wam ze minelo moze 24h od poczatku brania tabletek, jesc mi sie nie chce w ogole(wciskam na sile 3 zdrowe posilki i 2 przekaski zeby pozniej nie miec efektu jojo po odstawieniu) i co najwazniejsze nie mam napadu na obzeranie sie i nawet mnie nie kusza slodycze ktore siorka kupila i je obok:-):rofl2: a jak dla mnie to juz nie lada sukces:-pzwlaszcza te slodycze;-) no i dzieki tabletka nie jem wieczorem:tak:

reklama
we wtorek byłam z mala do szczepienia. Nie chciała stanac na wadze wiec musiałam wejsc razem z nia a potem pielegniarka mnie zwazyła zeby sprawdzić ile ona waży i okazało sie ze waze 49 kg w ubraniach :/ a przecez jem jak szalona a wieczór to juz nie rozstaje sie z lodówką.... no i co ja mam teraz robić ?????

Do góry