reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Melduję, że w dniu wczorajszym rozpoczeliśmy sezon rowerowy i ochrzciłam moje cacko!
A jak mnie dziś bolą 4 litery to masakra jakaś jest..

Zuzce się tak podobało, że az się obsrała w trakcie podóży.
Najgorzej było założyć jej kask. Ten wrzask musieli słyszeć chyba nawet w samym Szczecinie.:crazy:

reklama
Najgorzej było założyć jej kask. Ten wrzask musieli słyszeć chyba nawet w samym Szczecinie.:crazy:
... wyobrażam sobie :-D:-D:-D, u Matiego byłoby to chyba w ogóle niemożliwe :no::-D

Co do hula hop to ja też mam kupione na allegro, takie ANIONOWE KOŁO HULA HOP - NOWOŚĆ -SUPER CENA (382288000) - Aukcje internetowe Allegro
ale odkąd zaczęłam chodzić na aerobik, przestałam nim kręcić :baffled:. Faktycznie 5-7 minut to było max co mogłam, bo żebra mnie strasznie bolały :-D:-D. Ale jeśli Xandii pisze, że 4 cm w pasie ubyło, to chyba do tego kręcenia wrócę :-p;-).
Xandii ... gratki :-)

z tyłu kupilismy.
Humax sie nazywa czy jakoś tak, nie mam mocy szukac tera na allegro ale tumoroł się rozejrzę :-)

I bac sie nie bała, piszczała tak jej się podobało.
No może poza tym obsrnstwem.

Niestety Martucha ale Lorien ma racje.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Od czasu jak zaczelam sie odchudzac to najwiecej schudly mi cycki (maz nad tym bardzo ubolewa:-D:-D:-D) i lydki a najmniej brzuch i niestety bez jakis cwiczen sie nie obejdzie. Tak wiec odstaw tabletki a kup sobie hula hop a lepiej na tym wyjdziesz;-);-);-);-);-);-)

hula hop tez kupie bo mam takie zwykle i jakos nie dziala:no:
a moze malo cwicze;-)albo prawie w ogole:laugh2::laugh2::laugh2:

a jesli chodzi o cycki to i tak mam w planach powiekszenie:-) a powiem wam ze minelo moze 24h od poczatku brania tabletek, jesc mi sie nie chce w ogole(wciskam na sile 3 zdrowe posilki i 2 przekaski zeby pozniej nie miec efektu jojo po odstawieniu) i co najwazniejsze nie mam napadu na obzeranie sie i nawet mnie nie kusza slodycze ktore siorka kupila i je obok:-):rofl2: a jak dla mnie to juz nie lada sukces:-pzwlaszcza te slodycze;-) no i dzieki tabletka nie jem wieczorem:tak:

reklama
we wtorek byłam z mala do szczepienia. Nie chciała stanac na wadze wiec musiałam wejsc razem z nia a potem pielegniarka mnie zwazyła zeby sprawdzić ile ona waży i okazało sie ze waze 49 kg w ubraniach :/ a przecez jem jak szalona a wieczór to juz nie rozstaje sie z lodówką.... no i co ja mam teraz robić ?????

Do góry