reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzieki Lorien :-) no to w sumie nie moje ulubione ale takie ktore kupilam gdy myslalam ze jestem gruba hehe a teraz sie ciesze ze sie w nie wcisnalem :-)
dzieki Lorien :-) no to w sumie nie moje ulubione ale takie ktore kupilam gdy myslalam ze jestem gruba hehe a teraz sie ciesze ze sie w nie wcisnalem :-)
GRATULUJE podaj przepis ja tez chce za 18 dni nad morze jade i przydało by sie jeszcze kilka cm zgubić :-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Karlam ... big gratki dla Ciebie ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Xmamuska podaje strone ktora mi najbardziej przypasila a propos tej diety :-)
Dieta kopenhaska - Kompendium
Dieta kopenhaska - Kompendium
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Karlam no to gratki, zresztą dla wszystkich odnoszących sukcesy w odchudzaniu , ale taka dieta nie dla mnie, bo ja kawy nie tknę , bo nie lubię .
Ja już po Vitalii, uff, w prawdzie 3 kg mniej, ale dość już miałam tej diety , ta kasza to mi już uszami wychodzi , zobaczymy co będzie dalej, ale na pewno nie wykupuję dalej .
Ja już po Vitalii, uff, w prawdzie 3 kg mniej, ale dość już miałam tej diety , ta kasza to mi już uszami wychodzi , zobaczymy co będzie dalej, ale na pewno nie wykupuję dalej .
reklama
dziewczyny wczoraj zaczelam krecic hula hopem wieczorem,Adama nie bylo w domu,wiec nie bylo nikogo kto by sie ze mnie smial,postanowilam ze sie naucze,kiedys w dziecinstwie umialam,a teraz za chiny nie wychodzi....,ale po 20minutach byly pierwsze sukcesy,;-):-)dzis wieczorem ciag dalszy,bo do brzuszkow i biegania nie umie sie zmobilizowac
Podziel się: