reklama
K
konto usuniete
Gość
Maja ja tez sie chyba musze wziasc za to krecenie!znowu przytylam, przez to co wam pisalam na zamknietym ciagle jem jem jem:-zawstydzona/y: i nie piszcie o tych "walkach" bo sa i koniec!
a jak w ogole dziewczyny z vitalii:-)bo cos nikt sie nie chwali ostatnio a na suwaczkach to juz sie pogubilam??
a jak w ogole dziewczyny z vitalii:-)bo cos nikt sie nie chwali ostatnio a na suwaczkach to juz sie pogubilam??
ja sobie zakupiłam madejowe kółko na allegro, nazywa się to "hula hop anionowe " z masażerami po wewnętrznej stronie. moja wytrzymałość nie przekracza 5 minut w każda stronę (żeby równo wyrzeźbić sobie talię, trzeba kręcić i w prawo i w lewo) ale zaczęłam od 2 minut, więc się przyzwyczajam. A kiedyś kiedyś maiłam takie tradycyjne hula hop i tu kręciłam sobie ile fabryka dała, nawet po godzinie, np. podczas oglądania filmu
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
nie bede nic pisac....;-)Maja ja tez sie chyba musze wziasc za to krecenie!znowu przytylam, przez to co wam pisalam na zamknietym ciagle jem jem jem:-zawstydzona/y: i nie piszcie o tych "walkach" bo sa i koniec!
Ostatnia edycja:
K
konto usuniete
Gość
uuuf nie bylo tak zle:-) chyba dlatego ze moja kochana Ania sie nie wypowiedziala
reklama
K
konto usuniete
Gość
hehe mam nadzieje ze tym razem mi odpusci:-)
Podziel się: