reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Maja ja tez sie chyba musze wziasc za to krecenie!znowu przytylam, przez to co wam pisalam na zamknietym ciagle jem jem jem:-:)zawstydzona/y: i nie piszcie o tych "walkach" bo sa i koniec!

a jak w ogole dziewczyny z vitalii:-)bo cos nikt sie nie chwali ostatnio a na suwaczkach to juz sie pogubilam??

ja sobie zakupiłam madejowe kółko:-D:-D:-D na allegro, nazywa się to "hula hop anionowe " z masażerami po wewnętrznej stronie. moja wytrzymałość nie przekracza 5 minut w każda stronę (żeby równo wyrzeźbić sobie talię, trzeba kręcić i w prawo i w lewo) ale zaczęłam od 2 minut, więc się przyzwyczajam. A kiedyś kiedyś maiłam takie tradycyjne hula hop i tu kręciłam sobie ile fabryka dała, nawet po godzinie, np. podczas oglądania filmu

reklama
Do góry