reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Agnieszka chcesz, to Ci oddam troszkę moich kilogramów.
Rzeczywiście masz wagę piórkową. Nie wiem, co się robi na przytycie...:no:

reklama
Ja też mogę się z kimś podzielić swoimi kilogramami ;-)
Melduję, że od tygodnia biorę tabletki Aplefit i też mam mniejszą ochotę na jedzenie. Poza tym w sobotę kupiliśmy sobie rowery, bo nasze stare nadają się na złom. Kupiliśmy też dla Witka fotelik Hamax
FOTELIK HAMAX SIESTA SEN 2008 -cały zestaw od SS (384003085) - Aukcje internetowe Allegro
Kask już dla niego mieliśmy. Ze sklepu wyjechaliśmy rowerami i Witkowi się podobało :tak::-D
Za tydzień wyjeżdżamy na urlop i zabieramy rowery ze sobą. Może waga mi trochę spadnie :-p

Monia fotelik superancki!!!! jakbym umiala jezdzic na rowerze i nie bala sie wywrotki z Nikusiem(a juz chyba tego zapomnialam:-p) no i miala rower:-D:-D to tez bym go kupila...

a aplefit tez jadlam i tez mi troche zmniejszaly apetyt:tak:w ogole te co maja w skladzie ocet jablkowy sa dobre tylko mi sie strasznie po nich odbijalo i bylo mi nie dobrze...ale za ciebie i "rowerowy urlop" trzymam kciuki!!

Dzięki, ale moja waga jest nieublagana i cały czas pokazuje 61 kg :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mimo tygodniowej diety i łykania tabletek :crazy: Może się coś ruszy jak pojeżdżę na rowerze.

Fotelik Witka jest przyczepiony do roweru tatusia, bo ja nie mogę dźwigać i poza tym balabym się, że wywrócę się razem z małym :zawstydzona/y: Jak będziemy na urlopie to na pewno zrobię fotki :tak::-D A fotelik jest extra. Dziecko może nawet spokojnie się zdrzemnąć w pozycji półleżącej. Polecam jakby ktoś chciał kupić jakiś fotelik :tak:

reklama
Monia, poważnie tyle waże:tak:. Po co miałabym sobie wage zawyżać:-D:-D. Ale ja przed ciążą ważyłam 63kg i wyglądałam jak patyczaK:-p:-D. Może mam cieżkie kości..

Do góry