reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Agnieszka chcesz, to Ci oddam troszkę moich kilogramów.
Rzeczywiście masz wagę piórkową. Nie wiem, co się robi na przytycie...:no:

reklama
Ja też mogę się z kimś podzielić swoimi kilogramami ;-)
Melduję, że od tygodnia biorę tabletki Aplefit i też mam mniejszą ochotę na jedzenie. Poza tym w sobotę kupiliśmy sobie rowery, bo nasze stare nadają się na złom. Kupiliśmy też dla Witka fotelik Hamax
FOTELIK HAMAX SIESTA SEN 2008 -cały zestaw od SS (384003085) - Aukcje internetowe Allegro
Kask już dla niego mieliśmy. Ze sklepu wyjechaliśmy rowerami i Witkowi się podobało :tak::-D
Za tydzień wyjeżdżamy na urlop i zabieramy rowery ze sobą. Może waga mi trochę spadnie :-p

Monia fotelik superancki!!!! jakbym umiala jezdzic na rowerze i nie bala sie wywrotki z Nikusiem(a juz chyba tego zapomnialam:-p) no i miala rower:-D:-D to tez bym go kupila...

a aplefit tez jadlam i tez mi troche zmniejszaly apetyt:tak:w ogole te co maja w skladzie ocet jablkowy sa dobre tylko mi sie strasznie po nich odbijalo i bylo mi nie dobrze...ale za ciebie i "rowerowy urlop" trzymam kciuki!!

Dzięki, ale moja waga jest nieublagana i cały czas pokazuje 61 kg :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mimo tygodniowej diety i łykania tabletek :crazy: Może się coś ruszy jak pojeżdżę na rowerze.

Fotelik Witka jest przyczepiony do roweru tatusia, bo ja nie mogę dźwigać i poza tym balabym się, że wywrócę się razem z małym :zawstydzona/y: Jak będziemy na urlopie to na pewno zrobię fotki :tak::-D A fotelik jest extra. Dziecko może nawet spokojnie się zdrzemnąć w pozycji półleżącej. Polecam jakby ktoś chciał kupić jakiś fotelik :tak:

reklama
Monia, poważnie tyle waże:tak:. Po co miałabym sobie wage zawyżać:-D:-D. Ale ja przed ciążą ważyłam 63kg i wyglądałam jak patyczaK:-p:-D. Może mam cieżkie kości..

Do góry