reklama
u mnie to samo,a cwiczyc mi sie za cholere nie chceJA chyba sie znów skuszę na te dietę............................ bo brzuch to moja zmora a skoro Karla nie ma brzucha ;-) to ja też tak chcę
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Gratuluję wszystkim tracącym kolejne kiloski ;-).
A ja chodzę nadal pilnie 2 x w tygodniu po półtorej godziny na aerobik i jestem bardzo zadowolona, bo kondycja mi się znacznie poprawiła , a i brzuszek coraz mniejszy ;-)
A ja chodzę nadal pilnie 2 x w tygodniu po półtorej godziny na aerobik i jestem bardzo zadowolona, bo kondycja mi się znacznie poprawiła , a i brzuszek coraz mniejszy ;-)
Xmama a Ty już miałaś -10 chyba, co nie?
nie Lorien mam 9 cały czas od pewnego czasu i ani grama mniej
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja calkiem brzucha nei stracilam ale jest roznica, boczki mi zeszczuplaty i pupa tez :-) oczywiscie po diecie dalej bede miala diete ale juz sama sobie ja w pewnym stopniu przedluzem nawyki jedzeniowe mi zostana :-) no i znajde dodatkowy czas na cwiczenia:-) mam nadzieje
Coś mi się pokiełbasiłonie Lorien mam 9 cały czas od pewnego czasu i ani grama mniej
Xmama poczekaj, na pewno zlecisz dalej.
Elżbietka
mother of two sons&angel
u mnie tez coś brzuch ost się wypiął i waga nie chce spadac, ale dostałam właśnie @, więc zwalam to na zatrzymanie wody przed @.
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
kopenhska :-) w niedziele koncze, dzisiaj zrobilam probe spodni ktore nosilam na poczatku studiow i przed dieta nie moglam je nasunas na uda a co dopiero mowic o zapieciu, a dzisiaj w nie weszlam i tez zapielam :-)Gratuluję Karlam. A jaką dietę w końcu stosujesz?
Podziel się: