reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze podwójne wózki

niestety moze sie okazac, ze nie pasuje....

chyba, ze zaryzykujesz a potem ewentualnie sprzedasz na allegro....
no ale ile czasu bedziesz tak strzelac.... to chyba nie zbyt dobre rozwiązanie....
a patrzalas w sklepach internetowych ?

moze ich by wypytac jaki model deski pasuje a potem ustrzelic taki na allegro :tak:

reklama
Kupując wózek phil&teds w Anglii nie zapominajcie drogie Panie, że przelew będzie Was dodatkowo kosztował 12 GBP , transport około 27 GBP i rzecz chyba najważniejsza - kupując w UK nie będziecie mieć gwarancji gdyby cokolwiek się stało.
Ceny np całego zestawu wózka sport (wózek, siedzenie, cocoon, folia) w Polsce u przedstawiciela są więc takie same :)

www.everbaby.pl
justyna@everbaby.pl

Ostatnia edycja:
Kupując wózek phil&teds w Anglii nie zapominajcie drogie Panie, że przelew będzie Was dodatkowo kosztował 12 GBP , transport około 27 GBP i rzecz chyba najważniejsza - kupując w UK nie będziecie mieć gwarancji gdyby cokolwiek się stało.
Ceny np całego zestawu wózka sport (wózek, siedzenie, cocoon, folia) w Polsce u przedstawiciela są więc takie same :)

www.everbaby.pl
justyna@everbaby.pl

Bardzo Cie prosze Justyno nie opowiadaj bzdur....Wozek kupilam w Anglii, zaplacilam karta kredytowa, wiec oplaty za przelew nie ma....No i chyba wiem ile zaplacilam.....Z caly komplet o ktorym piszesz - w przeliczeniu na zlotowki 1800 zl (razem z dostawa)......
Jakie sa ceny w ever baby wiem - nawet uwzgledniajac aktualne promocje zaplacilam taniej....Dla zainteresowanych chetnie podam kwote z Twojego sklepu - za w/w komplet aktualnie: 2061, przed wprowadzeniem promocji 2561....Wiec sorry.....:baffled:
A gwarancja funkcjonuje tak samo jak w Polsce...
Poza tym chcialam przypomniec ze reklamowanie sie na forach to lamanie ich regulaminu...

Ostatnia edycja:
no mi sie tez nie podoba taka bezczelna reklama
bo co innego poinformowac o sklepie a co innego pisac fałszywe sugestie jak ta powyżej

mysle, ze jeszcze jedno takie zachowanie i trzeba bedzie posprzatac forum :tak:

pozdrawiam

P.S (właścicielka Phila od ponad roku! zakupionego właśnie w UK)

Witam,
A ja mam swojego Jane od tygodnia i jestem zachwycona. jest lekki i bardzo zwrotny. Na razie co prawda jeżdzimy tylko z Kubusiem po domku ale i tak jest fajna zabawa. Nie mam jednak pomysłu jak w nim wozić noworodka. Siedzonko z tyłu jest tak wąskie, że typowe gondole nie pasują. Planowałam kupić na Allegro taką gondolkę z pianki za 45 zł ale zwyczajnie nie wejdzie. Mogę dokupić oczywiście gongolę - fotelik Matrix, ale nowy to koszt 850 zł a używany nie mniej niż 400 no i znaleźć w kolorze to pewnie też nie łatwo. Na szczęście jeszcze mam troszkę czasu. No i czekam na Wasze propozycje. Może znajdzie się ktoś kto zna patent na tanie rozwiązanie?

Cześc mamuśki:-D

jakby któras spodziewająca mamusia chciała fisher price dla dwójeczki to służę rada co do wózka no i chętnie odsprzedam,bo nam już z wielu powodów niepotrzebny.....

Izoldzia dostawkę do wózka kupisz bez problemu na Allegro, kosztuje 250 zł z przesyłką . Poszukaj tam gdzie wózki i foteliki, a potem wejdź w akcesoria. Dostawki są różne, wybież uniwersalą , która pasuje do każdego wózka, jest mocowana na dwuch uchwytach. Moja jest buggy board . Sprawdza się doskonale. Jeżdzimy nią już kilka miesięcy i szczerze mogę polecić.

Mam pytanko .. spacerowka moze byc dla malutkiego dziecka..
bo kiedys widzialam jak co nie ktorzy wkladaja nosidla lub foteliki te 0-13kg...
musze cos wykombinnowac by wozki miescily sie do samochodu...

reklama
Izoldzia- wczoraj zerknełam na allegro tak z ciekawości, nie było większego wyboru, ale możesz jeszcze wpisać w wyszukiwarkę ,, dostawka do wózka,, powinno pokazać Ci sie kilka sklepów internetowych, ceny są mniej więcej takie same. Myślę że będziesz zadowolona. jedyna wada to taka , że nie można się na niej przespać:-):-)
Domańska86- myślę, że teraz na lato to może Ci się sprawdzić, ale spacerówka mósi całkiem na płasko się rozkładać.

Do góry