reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

To bardzo milo ze w Everbaby poszli po rozum do glowy i obnizyli ceny.....:tak: To sie chwali :-p
Na poczatku ich dzialalnosci bylo drozej niz w UK...zreszta jak ja kupowalam Phila polski sklep jeszcze nie dzialal...

reklama
Ostatnio jak oglądałam stronkę evera.... to oczy mi w słup stanęły na widok cen..............masakra była Ja swojego kupiłam w UK i był jakies 200 zł tańszy od zestawu w promocji ja mam wersję sport.........
MYslę sobie ze gdyby płacili mi za reklamę to mialabym niezłą sumkę w portfelu hehheeh:-)

Mała rzecz a jak cieszy.......................

Dzięki izoldzia :) też tak pomyślałam i rozglądałam się na ebay'u ale po ostatnich złych doświadczeniach z niesłownością sprzedającego, boję się wpłacić komuś taką kwotę. Ostatni zakup przepadł i nie odzyskałam kasy :( widziałam sporo ofert na wyspach ale nie będąc na miejscu niesposób kupić z ręki do ręki. Inaczej ebay'owi już nie zaufam.

gumima faktycznie to przykre co cie spotkało ja tez szukałam na ebay uk z kumpela ktora tam mieszka ale jak porównałysmy ceny uzywanych i nowych to niewielka była róznica a nie polecała mi kupowac uzywanego.
Tak wiec skusiłam się na nowego kupionego w UK w czie doberj passy funta:)teraz tylko kolor inny bym wybrała:0

powodzenia w poszukiwaniach:)

Faktycznie to było przykre. Wygląda na to, że zbyt ufna jestem ;)
Cieszę się jednak, że nie było moim złudzeniem, że kiedyś było warto rozglądać się w UK za P&T :) i cieszę się, że Tobie się udało :)

dzięki za życzenia i pozdrawiam! :)

fajnie że jest taki temat:-)
Dziewczyny, jak myślicie, dam radę manewrować podwójnym wózkiem, gdzie z tyłu będzie leżał mały bobas, a z przodu 16-17 kilogramowe dziecko? dodam, że chodniki u nas koszmarne, same dziury, wyboje i krawężniki

reklama
Do góry