reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

Ja mam cosatto i powiem ze jestem zadowolona.A z ta cizkoscia pchania wozka to bym dyskutowala,bo im dzieci ciezsze tym wozek prawie kazdy ciezej sie pcha.U nas w irl bardzo popularne maclareny i cosatto i powiem ze znam wiele uzytkowniczek i zadna sie nie skarzyla.Ja tez raczej nie bede.J mam taki.a w domciu uzywalam dospania do niedawna gondolek z innego wozka i tez sie sprawdzily.

P1050362 [640x480].jpgP1050318 [800x600].jpg0a4a_cos_sugar2[1].jpg
A powinnam chyba jeszcze wystawic szczera opinie o moiim a candy peach.A wiec jestem bardzo zadowolona.Narzie uzywam jeszcze fotelikow ale wkrotce wskoczymy w spcerowki.Jednen maly minus dla mnie,ze to dziecko w foteliku na dole ciezko sie wyciaga z wozka np,do karmienia,bo jak juz jest wieksze trzeba sie nakombonowac zeby nie walnac glowa dziecka w wozek;-(Ale jak juz mowilam wkrotce wskoczymy w spacerowki;-)

reklama
Witajcie!!

Muszę się pochwalić pierwszym większym zakupem dla dziewczynek właśnie dokonaliśmy zakupu wózeczka, za kilka dni powinien być w domku nasz Dorjan.
Serdecznie wszystkich pozdrawiamy.

Z lekkich spacerówek/parasolek polecam MAMAS&PAPAS ARIA TWIN,chyba nie ma lżejszego i mniejszego po złożeniu wózka blizniaczego.Prowadzi się super nawet z 16-to miesięcznymi dziecmi:) i ma super szelki nie krępujące ruchow dziecka.

Super - mój tata takim jeździł ale pojedynczym :) Ja to bym na pierwszej zaspie, czy górce na mojej błotej ulicy się zatrzymała i robiła za plug :) Sąsiedzi by mieli ubaw :)

ja to nawet bym spod bloku nie wyjechala takim pojazdem bo tez mam mega zaspy .swoja droga wyglada to jak skrzynia na kolkach z jakas budka

Czesc dziewczyny, jestem zakłopotana poniewaz nie umiem sie zdecydowac na zadna spacerowke, ogladałam juz tyle stronek ze spacerowkami i jest ich tak duzo ze nie wiem ktora była by najlepsza.
Jakis czas temu postanowiłam ze kupie spacerowke ktora idzie rozlaczyc na dwie osobne ale jest to tzw"laska" a ja wole kupic typowa spacerowke a nie laske wiec odpada.
Pozniej zaczełam sie zastanawiac nad tym czy kupic dwie osobne spacerowki i łaczniki do nich, ale maz stwierdził ze po jakims czasie łaczniki moga sie wyrobic i wozki nie beda stabilnie do siebie przymocowane wiec raczej tez odpada.
Zostaje zwykła spacerowka dla blizniakow, i tu moje pytanie jaka spacerowka waszym zdaniem jest najlepsza na nasze polskie drogi;P, jakie wy macie spacerowki dla waszych blizniakow, chciałabym zeby nie była ona za ciezka. Pozdrawiam i z gory dziekuje za kazda odpowiedz :)

reklama
Do góry