reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Yenefer...70cm to mało....moj ma 76 i dziewczyny w zime siedzialy w nim jak parówki...:dry::dry:..w lato jest ok.
Jeśli chodzi o Mutsy to widzialm ten wozeczek na zywo...jak dla mnie starsznie ciezki i ciezko sie go prowadzilo wlasnie moim zdaniem powodem byly te kola.
One sa na takiej osi i ta os jest skretna.....to tak jak kiedys moj dziadek mial woz na wsi....Nie wiem czy kojazysz jak to działa.:sorry2:?
A i te siedzonko z tylu- tam jest bardzo malo mniejsca.

Graco nie polecam....on wyglada na lekki bo zrobiony jest z plastiku. Caly sie kolaysal jak wlozylam moje male do niego....myslalm ze sie mi rozleci pod ciezarem...:shocked2::shocked2:.
U nas fakt ze jezdzi ich mnostwo po ulicach ale wydaje mi sie ze dlatego ze czesto jest w przecenach.

Wogóle to Yenefer ma racje...dla ciezszych dzieci tylko i wylacznie wozek jeden kolo drugiego!!! Taki pociag to cos starsznego w prowadzeniu...

Ja moim ktory wazy ponad 11 kilo plus dziewczyny po 11.5 kg, plus torba, zakupy no i mam wage wieksza od mojej wagi ciala!! Pod gore jak pcham to klne jak cholerka..:no:

Ostatnia edycja:
Witajcie!!

Muszę się pochwalić pierwszym większym zakupem dla dziewczynek właśnie dokonaliśmy zakupu wózeczka, za kilka dni powinien być w domku nasz Dorjan.
Serdecznie wszystkich pozdrawiamy.

Witaj, właśnie zaczęłam rozglądać się za wózkiem dla moich chłopaków i zastanawiam się nad Dorjanem Danny Sport Duo. Przeraża mnie trochę jego waga i że będzie się ciężko kierować.

Yenefer ja oglądałam keesa na żywo i dla mnie jest okropny. Wielki, te koła z przodu ogromne jakaś taka wielka bryła i ma dodatkowo metalowe wstawki przez co robi jeszcze bardziej przytłaczające wrażenie
A jestem teraz w warszawie jeszcze tydzien jak chcesz możesz się przejechać moim x landerem :)

A Dorjana ma dużo dziewczyn z forum i są zadowolone

mówisz że kees okropny? To mnie załamałaś, bo mi coraz bardziej ten wózek się podoba. A ten Dorjan...właśnie go obejrzałam i przeraża mnie jego waga, wersja spacerowa 23,5kg plus dzieci po jakieś 10kg daje 43kg do pchania na teraz, a wiadomo dzieci rosną...a gdzie tego keesa widziałaś?

Co do xlandera on mi się bardzo podoba, i brałabym go pod uwagę gdybym mieszkała w mieście, ale na wieś (błoto, kamienie, las) boję się że te przednie kółka poodpadają:-)

To z kółkami z przodu nie pomogę. Ale jak zimą był taki zmrożony śnieg i ciężko było gdzieś przejechać blokowałam małe kółka i śmigał :)
Keesa musiałabyś sama zobaczyć każdy ma inny gust. Dla mnie lander jakiś taki zgrabniejszy
Keesa oglądałam w poznaniu i w warszawie na wale miedzeszyńskim

Ostatnia edycja:
Porównałam sobie je jeszcze raz i w keesie przednie koła mają 26cm, u ciebie 20cm, w moim zoomie też było 20cm i w zimie także po zablokowaniu nieźle pokonywał ścieżki. Muszę je zobaczyć na żywo, przymierzyć główne użytkowniczki:tak:

reklama
Do góry