reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

Ostatnia edycja:
reklama
zastanawiam sie czy nie za wąski ten pierwszy wozeczek. czy dzieciom nie bedzie ciasno?70cm to malo moj ma 78 i wydaje mi sie ze jest ciasnawo.

a ten drugi widzialam w sklepie na zywo. mnie nie powalil, bo nie przekonuja mnie kolka te z przodu, jakos niestabilny. Ale pamietam ze niektore mamy bardzo chwalily sobie ten wozek

no właśnie tez się nad tym zastanawiałam czy nie będzie za mało miejsca - w lecie to jeszcze jeszcze ale w zimie w kombinezonach będą siedziały jak mumie.

Ten drugi widziałam kiedyś w Sopocie, tatuś śmigał z nim aż miło i wtedy bardzo mi sie spodobał.

Oczywiście biorę tez pod uwagę x landera tylko boję się tych małych kółek z przodu...

iws fajny, tylko to jest coś a la parasolka. Ja mam parasolkę, teraz chcę zooma zamienić na coś co będzie mi się lżej prowadziło bo moich błotnistych ścieżkach. Dlatego w tym pierwszym przekonują mnie duże pompowane koła...

Ostatnia edycja:
Ja się też w sumie tych parasolek boję ze względu na moje również błotniste drogi. Raz już zoomem się zakopałam a koła nie są takie małe i robiłam za wyciągarkę. Takie malutkie koła to chyba i w piasku mi zostaną a ja ze stelażem polecę... dalej. Nie wiem sama. Jak bym chciała jeden za drugim bo i chodniki u nas do szerokich nie należą i nie chce po ulicy jechać jak samochody poparkują jeszcze. Dylematy, dylematy! Ten Twój pierwszy i ten x-lander mi sie podoba choć w Ikei widziała ostatnio jak z takimi już starszymi bliźniakami jechali Graco (mniej więcej koło półtoraroku minimum miały dzieci). Chyba takim http://swiatpociech.pl/zdjecia/stadium_pegazus.jpg

bardzo fajny, wygląda na leciutki, ale dalej nie jestem przekonana co do mojego błota. Ja chyba wezmę jeden obok drugiego, tylko musze najpierw zooma zhandlować - a nie wiem czy to będzie takie proste:tak: Muszę go najpierw obfotografować no i nie wiem jaką cenę za:zawstydzona/y:wołać

a jeszcze coś takiego znalazłam, tylko trochę nie kumam, on ma skrętne tylne koła??

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=600&%3CosCsid%3E

Ostatnia edycja:
Jak ostatnio weszłam na zoomy na allegro uzywane to się załamałam cenami za które ludzie sprzedają te wózki... naprawde. Tyle nowy kosztuje!!! a uzywan tylko rok - nie oszukujmy się az tak bardzo nie da się zniszczyć. Mój wygląda jak nieuzywany.

reklama
Do góry