reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Ostatnia edycja:
reklama
zastanawiam sie czy nie za wąski ten pierwszy wozeczek. czy dzieciom nie bedzie ciasno?70cm to malo moj ma 78 i wydaje mi sie ze jest ciasnawo.

a ten drugi widzialam w sklepie na zywo. mnie nie powalil, bo nie przekonuja mnie kolka te z przodu, jakos niestabilny. Ale pamietam ze niektore mamy bardzo chwalily sobie ten wozek

no właśnie tez się nad tym zastanawiałam czy nie będzie za mało miejsca - w lecie to jeszcze jeszcze ale w zimie w kombinezonach będą siedziały jak mumie.

Ten drugi widziałam kiedyś w Sopocie, tatuś śmigał z nim aż miło i wtedy bardzo mi sie spodobał.

Oczywiście biorę tez pod uwagę x landera tylko boję się tych małych kółek z przodu...

iws fajny, tylko to jest coś a la parasolka. Ja mam parasolkę, teraz chcę zooma zamienić na coś co będzie mi się lżej prowadziło bo moich błotnistych ścieżkach. Dlatego w tym pierwszym przekonują mnie duże pompowane koła...

Ostatnia edycja:
Ja się też w sumie tych parasolek boję ze względu na moje również błotniste drogi. Raz już zoomem się zakopałam a koła nie są takie małe i robiłam za wyciągarkę. Takie malutkie koła to chyba i w piasku mi zostaną a ja ze stelażem polecę... dalej. Nie wiem sama. Jak bym chciała jeden za drugim bo i chodniki u nas do szerokich nie należą i nie chce po ulicy jechać jak samochody poparkują jeszcze. Dylematy, dylematy! Ten Twój pierwszy i ten x-lander mi sie podoba choć w Ikei widziała ostatnio jak z takimi już starszymi bliźniakami jechali Graco (mniej więcej koło półtoraroku minimum miały dzieci). Chyba takim http://swiatpociech.pl/zdjecia/stadium_pegazus.jpg

bardzo fajny, wygląda na leciutki, ale dalej nie jestem przekonana co do mojego błota. Ja chyba wezmę jeden obok drugiego, tylko musze najpierw zooma zhandlować - a nie wiem czy to będzie takie proste:tak: Muszę go najpierw obfotografować no i nie wiem jaką cenę za:zawstydzona/y:wołać

a jeszcze coś takiego znalazłam, tylko trochę nie kumam, on ma skrętne tylne koła??

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=600&%3CosCsid%3E

Ostatnia edycja:
Jak ostatnio weszłam na zoomy na allegro uzywane to się załamałam cenami za które ludzie sprzedają te wózki... naprawde. Tyle nowy kosztuje!!! a uzywan tylko rok - nie oszukujmy się az tak bardzo nie da się zniszczyć. Mój wygląda jak nieuzywany.

reklama
Do góry