reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

Ja mam cosatto i powiem ze jestem zadowolona.A z ta cizkoscia pchania wozka to bym dyskutowala,bo im dzieci ciezsze tym wozek prawie kazdy ciezej sie pcha.U nas w irl bardzo popularne maclareny i cosatto i powiem ze znam wiele uzytkowniczek i zadna sie nie skarzyla.Ja tez raczej nie bede.J mam taki.a w domciu uzywalam dospania do niedawna gondolek z innego wozka i tez sie sprawdzily.

P1050362 [640x480].jpgP1050318 [800x600].jpg0a4a_cos_sugar2[1].jpg
A powinnam chyba jeszcze wystawic szczera opinie o moiim a candy peach.A wiec jestem bardzo zadowolona.Narzie uzywam jeszcze fotelikow ale wkrotce wskoczymy w spcerowki.Jednen maly minus dla mnie,ze to dziecko w foteliku na dole ciezko sie wyciaga z wozka np,do karmienia,bo jak juz jest wieksze trzeba sie nakombonowac zeby nie walnac glowa dziecka w wozek;-(Ale jak juz mowilam wkrotce wskoczymy w spacerowki;-)

reklama
Witajcie!!

Muszę się pochwalić pierwszym większym zakupem dla dziewczynek właśnie dokonaliśmy zakupu wózeczka, za kilka dni powinien być w domku nasz Dorjan.
Serdecznie wszystkich pozdrawiamy.

Z lekkich spacerówek/parasolek polecam MAMAS&PAPAS ARIA TWIN,chyba nie ma lżejszego i mniejszego po złożeniu wózka blizniaczego.Prowadzi się super nawet z 16-to miesięcznymi dziecmi:) i ma super szelki nie krępujące ruchow dziecka.

Super - mój tata takim jeździł ale pojedynczym :) Ja to bym na pierwszej zaspie, czy górce na mojej błotej ulicy się zatrzymała i robiła za plug :) Sąsiedzi by mieli ubaw :)

ja to nawet bym spod bloku nie wyjechala takim pojazdem bo tez mam mega zaspy .swoja droga wyglada to jak skrzynia na kolkach z jakas budka

Czesc dziewczyny, jestem zakłopotana poniewaz nie umiem sie zdecydowac na zadna spacerowke, ogladałam juz tyle stronek ze spacerowkami i jest ich tak duzo ze nie wiem ktora była by najlepsza.
Jakis czas temu postanowiłam ze kupie spacerowke ktora idzie rozlaczyc na dwie osobne ale jest to tzw"laska" a ja wole kupic typowa spacerowke a nie laske wiec odpada.
Pozniej zaczełam sie zastanawiac nad tym czy kupic dwie osobne spacerowki i łaczniki do nich, ale maz stwierdził ze po jakims czasie łaczniki moga sie wyrobic i wozki nie beda stabilnie do siebie przymocowane wiec raczej tez odpada.
Zostaje zwykła spacerowka dla blizniakow, i tu moje pytanie jaka spacerowka waszym zdaniem jest najlepsza na nasze polskie drogi;P, jakie wy macie spacerowki dla waszych blizniakow, chciałabym zeby nie była ona za ciezka. Pozdrawiam i z gory dziekuje za kazda odpowiedz :)

reklama
Do góry