reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
o fajnie, że trafiłam na watek, koleżanka z pracy też poszukiwala barierki podwojnej i nigdzie w miescie nie mogla znalezc:) ale z wozka tez jest zadowolona, wiecej nie wiem po smama używam pojedyńczego:)

Ten watek powinien sie nazywac " zostan milosniczka joggera" :-D

Dziewczyny orientujecie sie gdzie mozna tanio kupic takie spiworki- kocyki ( jak ma Gosia te w paski na zdjeciu)??
U nas sa wszedzie ale troche sobie spiewaja...Ja kupilam takie spiwory zamawiane szyte specjalnie na joggera i nie chce wydawac znow duzo kaski.A potrzebuje cos na wiosne.

Ostatnia edycja:
No to i ja się dołącze do miłośniczek hehe chcemy sprzedac jumpera duo i kupić własnie joggera,chłopcy już praktycznie siedzą,z nosidełek wyrastają więc tylko spacerówka nam się przyda:biggrin2:

Karola no ale to chyba nie problem? Ja nigdy nie mialam gondolek - od drugiego tygodnia zycia dziewczynek uzywalismy city mini i bylo super :)

Gosiu..ja mam tylko linery jeszcze na sprzedanie. Spiwrki zimowe i te kocykowe juz sprzedalam.

Karola79,to u nas jest to samo. Dzieciaki juz na styk sie mieszczą do gondolek..Dobrze,że zima łagodna to nie pcham tak zadnych dodatkowych śpiworów czy innych dociepleń. Dzieciaki spią na kocykach i są w swoich spiworkach i tedy jest jeszcze w miare ok. Ale mysle ze w lutym bedzie trzeba sie przeniąśc do siedzisk...Tylko chyba musze te osłonki na nogi wtedy dokupić...

reklama
Dziewczyny mam pytanie..jakiego joggera polecacie??Planujemy kupić na wiosnę,widziałam na allegro w dość przyzwoitej cenie jakies 700-800zł,trójkołowy + jakies 150zł przesyłka samolotem.Patrzyłam dzisiaj na aukcje ale na razie nie ma tego wózka,moze wiece o który mi chodzi??NAm zalezy tylko na spacerówce bo chłopaki z nosidełek wyrastają a gondolek tez już nie używamy i jakie gadżety są do joggerów w sensie śpiworki itp i jak to cenowo wychodzi??

Do góry