reklama
Sunshine Jeżeli jesteś zainteresowana to ja mam do sprzedania oryginalne spiworki joggera - przez nas uzyte tylko kilka razy
Mamy takie
Yenefer a jaka cena śpiworków ? My co prawda dopiero na następną zimę będziemy potrzebować . No i właśnie roczniaki się do nich zmieszczą ?
Sunshine Jeżeli jesteś zainteresowana to ja mam do sprzedania oryginalne spiworki joggera - przez nas uzyte tylko kilka razy
Mamy takie
Yenefer jestem zainteresowana, możesz podać szczegóły, jaki mają wymiar no i cenę?
A co do wózka to jest fajny, do tego by był super dla mnie to brakuje mu barierki i ruchomego podnóżka. Ciekawe, że do pojedynczego można dokupić barierkę ale już do double takowa nie istnieje, a szkoda Lekko się prowadzi, co prawda byłam z dziewczynkami jak na razie tylko raz na spacerze ale zdążyły już w nim trochę pospać, więc to znaczy, że im też odpowiada, a muszę przyznać, że należą do dość wybrednych
sunsine, alez oczywiście że jest barierka do podwójnego, ja mam Chyba że mowisz o innym modelu niż mini to nie wiem
onna - no coś ty!!!!!?????? Ja wózek zamawiałam w gdansku w "mama i ja" city mini i tam powiedzieli mi, że nie można zamówić bo taka nie istnieje.... to ciekawe, a możesz dac mi namiary gdzie ty kupowałaś i za ile?
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Faktycznie, teraz okazało się, że mogę zamówić taką barierkę ale zaśpiewali mi 170 zł plus przesyłka - za barierkę to trochę dużo, kurcze a tak mi jest potrzebna, ty też ONNA tyle płaciłaś?
Korzystając z okazji, że już tu jestem to składam Wam Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!
Korzystając z okazji, że już tu jestem to składam Wam Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!
reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
Faktycznie, teraz okazało się, że mogę zamówić taką barierkę ale zaśpiewali mi 170 zł plus przesyłka - za barierkę to trochę dużo, kurcze a tak mi jest potrzebna, ty też ONNA tyle płaciłaś?
prosze , lap okazje bo barierki nie sa tanie... PAŁĄK /BARIERKA WÓZEK BABY JOGGER CITY MINI DUBLO (2001485184) - Aukcje internetowe Allegro