reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

Sunshine Jeżeli jesteś zainteresowana to ja mam do sprzedania oryginalne spiworki joggera - przez nas uzyte tylko kilka razy

Mamy takie

Załączniki

• _DSC2237.jpg
    _DSC2237.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 102
reklama
A co do wózka to jest fajny, do tego by był super dla mnie to brakuje mu barierki i ruchomego podnóżka. Ciekawe, że do pojedynczego można dokupić barierkę ale już do double takowa nie istnieje, a szkoda :( Lekko się prowadzi, co prawda byłam z dziewczynkami jak na razie tylko raz na spacerze ale zdążyły już w nim trochę pospać, więc to znaczy, że im też odpowiada, a muszę przyznać, że należą do dość wybrednych ;)

sunsine, alez oczywiście że jest barierka do podwójnego, ja mam :) Chyba że mowisz o innym modelu niż mini to nie wiem:)

sunsine, alez oczywiście że jest barierka do podwójnego, ja mam :) Chyba że mowisz o innym modelu niż mini to nie wiem:)

onna - no coś ty!!!!!?????? Ja wózek zamawiałam w gdansku w "mama i ja" city mini i tam powiedzieli mi, że nie można zamówić bo taka nie istnieje.... to ciekawe, a możesz dac mi namiary gdzie ty kupowałaś i za ile?

noo ja mam wózek dzięki naszej Joli:) Kupowany w UK. Ale barierka istnieje i mogę CI na to dowód przesłac;) Jest specjalna podwójna. Pani w skepie jest niedoinformowana, a może ma kontakt tylko z przedstawicielem w Polsce a u nich faktycznie nie ma.
na stronie producenta masz: belly bar

Faktycznie, teraz okazało się, że mogę zamówić taką barierkę ale zaśpiewali mi 170 zł plus przesyłka - za barierkę to trochę dużo, kurcze a tak mi jest potrzebna, ty też ONNA tyle płaciłaś?

Korzystając z okazji, że już tu jestem to składam Wam Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!

reklama
Do góry