reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze podwójne wózki

Jolcia ja zimowe mam takie extra, zamawialam takie do joggera ale szyte na wymiar, chcialam dluzsze niz standardowe.
Moje maja 110 cm.Potrzebuje wlasnie te cienkie polarkowe, bo ja nie lubie jakos kocykow dla starszakow.Max ciagle skopywal koc.A dziewczyny maja nadaktywne dolne konczyny hohihi wiec ..
A ze sprzedalas to wiem..Te w paski Gosi:-)

reklama
karola, te joggery, o ktorych my piszemy to nie takie typowe joggery;) firma Baby jogger produkuje kilka podwojnych wozkow, ale chyuba wszystkie 4 kołowe;) (a nawet 6;) ) Są też inne joggery- wozki z ktorymi możńa uprwiać jogging;) może z tych sa trojkołowce? Wiem,że któraś chyba miała joggera nie z baby joggera;) Może się odezwie...

do mnie jakoś 3 kołowy nie przemawia, może dla pojedynczego dziecka ale dla bliźniaków wydaje mi się ciężki do prowadzenia. Nigdy nie miałam, więc z praktyki ci nie powiem ale w sumie nie kupiłabym dla siebie takiego. Jednak to twoja decyzja, każdemu odpowiada co innego. Ja żałuje, że nie kupiłam takiego joggera jak ma Jola albo Kasia (Yenifer), jeszcze kilak dziewczyn je ma i sobie chwalą. Teraz już mi się nie opłaca zmieniać więc przemęczę się jeszcze w tej mojej strasznej spacerówce Easy Duo Comfort

Cześć dziewczyny,

podczytuje ten wątek, gdyż w lutym zostanę mamą po raz drugi (synek ma roczek) i potrzebuję podwójnego wózka. Szczerze mówiąc wybrałam już Baby Jogger City Select i widzę, że ogólnie firma jest zachwalana co mnie cieszy. Myślałam, że uda mi się kupić używany, ale chyba zbyt krótko ten model jest na Polskim rynku, a szkoda, bo w wersji jakiej potrzebuję (spacerówka + dodatkowe siedzisko z mocowaniem+gondola Basinet Kit+ adapter do fotelików) kosztuje ok. 3000 zł, czyli dosyć drogo. Może któraś z Was miałaby akurat do sprzedaży ten wózek ?

onna-ślicznie dziękuję,opinie są rewelacyjne,szczerze to bałam się troszkę bo ja lubie wiedziec wszystko na temat tego co mam kupic,wady zalety itp.:-)zanim wydam pieniążki

Hej dziewczyny , dla wszystkich milosniczek BAby Joggera, juz w lutym wchodzi nowy model- ulepszenie city mini, Baby jogger city mini GT
bedzie roznil sie kolami-powietrznymi
regulowana raczka
wiekszym koszykiem na zakupy z latwiejszym dostepem, nowa grubsza tapicerka,
glebszym siedziskiem, hamulcem regulowanym po boku kierownicy, i bedzie ciezszy o 1 kg
tutaj sneak peak do filmiku -w wersji pojedynczej , ale macie wzglada o co kaman :)
Baby Gizmo Baby Jogger City Mini GT Sneak Peek - YouTube

reklama
Do góry