reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

no to faktycznie patyczak jestes;-) ja bym chciała 58 ważyć a mam 167:-) przed ciążą ważyłam 62 i wydaje mi się, że dobrze wyglądałam, bo u mnie jeden cyc chyba ze 3 kg ważył:-D bo teraz to pewnie z 5:-D:-D:-D

reklama
a ja w drugą stronę... przed ciążą, albo raczej na samiuteńkim początku było 65 przy 172 wzrostu, a teraz jest 61, czasem nawet nieco mniej...
tak ze 2-3 kilogramki mogłyby się w bioderkach odłożyć...

Odświeżam temat, bo piszemy o dietach na maju, a przecież możemy tutaj:)

Muszę się Wam pochwalić że w ciągu ostatnich 3 dni schudłam ponad kilogram :tak: Oby tak dalej.

Chciałaby zapisać się na rolletic. Czy może któraś z Was chodziła i może mi przybliżyć co nie co na ten temat?

Joluś o superaśnie że odświerzyłaś, wynik bardzo dobry także gartuluję Ci:tak: Ja sie zważę w niedzielę dam znać jak u mnie;-)

a ja polecam gorsety , znaczy się bardziej body wyszczuplające. od lata bez takiego nie wychodzę. brzucha dzięki temu nie ma, a i cieplej bo w plecy nie wieje. teraz zamówiłam sobie czarny jeszcze, bo mam cielisty. swoją drogą to temat na zakupy co nie :-)

reklama
Ja po ponad tygodniu mam 2 kilo do tylu. przestalam brac tabletki no i w czasie choroby mojej i malej malo jadlam. A wczoraj bylam pierwszy raz na vacu ktos chodzil? Promocyjna cene mialam wiec zobaczymy ;) co do roller kiedys raz ale chwile bylam jak chodzilam do skzoly kosmetycznej. Wiec duzo niewiem ale wiem ze fajne bylo;) ponoc skuteczne ale niewiem czy nie przereklamowane;)

Do góry