reklama
karolq8
Fanka BB :)
Agacio ja mam 168 i przed ciaza wazylam 57 i teraz tez tyle chce
bra00721
Krzysiu nam powie jak trzymac formę KlejNuty - Krzysiu - YouTube!
Odświeżam temat, bo piszemy o dietach na maju, a przecież możemy tutaj
Muszę się Wam pochwalić że w ciągu ostatnich 3 dni schudłam ponad kilogram Oby tak dalej.
Chciałaby zapisać się na rolletic. Czy może któraś z Was chodziła i może mi przybliżyć co nie co na ten temat?
Muszę się Wam pochwalić że w ciągu ostatnich 3 dni schudłam ponad kilogram Oby tak dalej.
Chciałaby zapisać się na rolletic. Czy może któraś z Was chodziła i może mi przybliżyć co nie co na ten temat?
basiekkk
Ja też mam kg do tyłu:-)
ćwiczę w domu na steperze i agrafce i różne takie dywanowe wygibasy. Naśmiewania męża puszczam między uszy.
Btw kochane polecam Wam agrafkę świetnie modeluje uda i kosztuje grosze. Można nią podczas serialu np naginać
AGRAFKA-MOTYLEK DO ĆWICZEŃ -SPOKEY- MEGA OKAZJA !! (2114488514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ćwiczę w domu na steperze i agrafce i różne takie dywanowe wygibasy. Naśmiewania męża puszczam między uszy.
Btw kochane polecam Wam agrafkę świetnie modeluje uda i kosztuje grosze. Można nią podczas serialu np naginać
AGRAFKA-MOTYLEK DO ĆWICZEŃ -SPOKEY- MEGA OKAZJA !! (2114488514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
P
paulina007
Gość
a ja polecam gorsety , znaczy się bardziej body wyszczuplające. od lata bez takiego nie wychodzę. brzucha dzięki temu nie ma, a i cieplej bo w plecy nie wieje. teraz zamówiłam sobie czarny jeszcze, bo mam cielisty. swoją drogą to temat na zakupy co nie :-)
reklama
karolq8
Ja po ponad tygodniu mam 2 kilo do tylu. przestalam brac tabletki no i w czasie choroby mojej i malej malo jadlam. A wczoraj bylam pierwszy raz na vacu ktos chodzil? Promocyjna cene mialam wiec zobaczymy co do roller kiedys raz ale chwile bylam jak chodzilam do skzoly kosmetycznej. Wiec duzo niewiem ale wiem ze fajne bylo ponoc skuteczne ale niewiem czy nie przereklamowane
Podziel się: