reklama
I ja w końcu przestałam jeść po 18. Może nie dokońca nic, bo czasem zjem kilka śliwek bo uwielbiam węgierki. Zobaczymy, może coś ruszy, bo ostatnio waga się zatrzymała a nawet troszeczkę wzrosła. Łudzę się też, że spacery z Małym w chuście czyli solidnym obciążeniem też pomogą :-)
Oj chciałabym jak w tych programach ktoś się mną zajął od a do z czyli pomógł schudnąć, dobrać ubrania oraz fryzurę... Rozmarzyłam się. Lubię mieć bata nad sobą. Ale potrafię też sama się zmotywować - już raz schudłam ponad 20 kg. Byłam bardzo chuda, mama na mnie z pryzjaciółką krzyczały co ja robię. A ja wpadłam w pętlę i ciąglę myślałam, że jestem gruba.
A teraz bym chciała przynajmniej z 10 -15 kg schudnąć, nie muszę być nie wiadomo jak chuda byleby się ustabilizować na normalnym poziomie i przestać skakać w te i we wte.
Oj chciałabym jak w tych programach ktoś się mną zajął od a do z czyli pomógł schudnąć, dobrać ubrania oraz fryzurę... Rozmarzyłam się. Lubię mieć bata nad sobą. Ale potrafię też sama się zmotywować - już raz schudłam ponad 20 kg. Byłam bardzo chuda, mama na mnie z pryzjaciółką krzyczały co ja robię. A ja wpadłam w pętlę i ciąglę myślałam, że jestem gruba.
A teraz bym chciała przynajmniej z 10 -15 kg schudnąć, nie muszę być nie wiadomo jak chuda byleby się ustabilizować na normalnym poziomie i przestać skakać w te i we wte.
Matusia
Fanka BB :)
ypra, zazdroszczę Ci tego 20 kg, tzn zazdroszczę samozaparcia.
Wiem, ze można schudnąć nie pijąc słodkich napoi. Jak piłam tylko wodę to trochę schudłam kiedyś.
Tutaj są podane niektóre produkty i tak np można sobie porównać który soczek bardziej kaloryczny, które mięsko, czy owoc : Kalkulator kalorii - Vitalia.pl
Wiem, ze można schudnąć nie pijąc słodkich napoi. Jak piłam tylko wodę to trochę schudłam kiedyś.
Tutaj są podane niektóre produkty i tak np można sobie porównać który soczek bardziej kaloryczny, które mięsko, czy owoc : Kalkulator kalorii - Vitalia.pl
ale tym hula hopem nie da się kręcić na gołe ciało, a nawet przez swetry czy kurtkę czuję jak mnie obija, no i napinam brzuch żeby mniej bolało więc coś chyba daje... ale po pierwszym dniu i 15 min w kurtce mam tak obite biodra i żebra że wczoraj nie dałam kręcić 2 min muszę jednak wymyślić coś innego... może basen...
a hula hop mam takie: http://mmo.pl/3710-hula-hop-z-podwo...t=3710#nclid=b304f8d0ec8380a68741c4956fe30eeb
a hula hop mam takie: http://mmo.pl/3710-hula-hop-z-podwo...t=3710#nclid=b304f8d0ec8380a68741c4956fe30eeb
Matusia
Hope, hula hoop jest fajne, chociaż od dzieciaka nie kręciłam, ale kiedyś bardzo to lubiłam. Zastanawiam się czy kupić, bo w domu za bardzo na to miejsca nie mam, a na dworze będzie coraz zimniej.
Matusia
No ja widziałam właśnie, a jakie drogie są. Z kulkami pojedynczymi i podwójnymi i jedne podróby i jedne oryginały, i bądź tu mądry które są jakie. Kupiłabym, ale czy będę używać? Może tydzień i potem w kąt jak wszystko. Na razie jem mniej i nie jem kolacji po 19.oo. Jeszcze bym chciała sobie wagę elektr. kupić.
reklama
Jakieś koszmarne to hula hop i jeszcze siniaki robi?? to pewnie ma działać coś na zasadzie masażu manualnego technikami na odchudzanie- słyszałam ,że babki krzyczą na nim napewno nie z relaksu.No ale jak efekt jest to i warto pocierpieć.Może;-)
poszłabym na rower ale mam tyle roboty:///
poszłabym na rower ale mam tyle roboty:///
Podziel się: