reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

reklama
Chmurka moze ja sie nie znam, ale z tego co mi wiadomo to hula hop cwiczy sie na gole cialo, ewntualnie w cienkiej obcislej koszulce. Krecenie w kurtce nie przyniesie efektow, nie wiem po co tracic na to czas????

I ja w końcu przestałam jeść po 18. Może nie dokońca nic, bo czasem zjem kilka śliwek bo uwielbiam węgierki. Zobaczymy, może coś ruszy, bo ostatnio waga się zatrzymała a nawet troszeczkę wzrosła. Łudzę się też, że spacery z Małym w chuście czyli solidnym obciążeniem też pomogą :-)
Oj chciałabym jak w tych programach ktoś się mną zajął od a do z czyli pomógł schudnąć, dobrać ubrania oraz fryzurę... Rozmarzyłam się. Lubię mieć bata nad sobą. Ale potrafię też sama się zmotywować - już raz schudłam ponad 20 kg. Byłam bardzo chuda, mama na mnie z pryzjaciółką krzyczały co ja robię. A ja wpadłam w pętlę i ciąglę myślałam, że jestem gruba.
A teraz bym chciała przynajmniej z 10 -15 kg schudnąć, nie muszę być nie wiadomo jak chuda byleby się ustabilizować na normalnym poziomie i przestać skakać w te i we wte.

ypra, zazdroszczę Ci tego 20 kg, tzn zazdroszczę samozaparcia.
Wiem, ze można schudnąć nie pijąc słodkich napoi. Jak piłam tylko wodę to trochę schudłam kiedyś.
Tutaj są podane niektóre produkty i tak np można sobie porównać który soczek bardziej kaloryczny, które mięsko, czy owoc : Kalkulator kalorii - Vitalia.pl

ale tym hula hopem nie da się kręcić na gołe ciało, a nawet przez swetry czy kurtkę czuję jak mnie obija, no i napinam brzuch żeby mniej bolało więc coś chyba daje... ale po pierwszym dniu i 15 min w kurtce mam tak obite biodra i żebra że wczoraj nie dałam kręcić 2 min :frown: muszę jednak wymyślić coś innego... może basen...
a hula hop mam takie: http://mmo.pl/3710-hula-hop-z-podwo...t=3710#nclid=b304f8d0ec8380a68741c4956fe30eeb

Hope, hula hoop jest fajne, chociaż od dzieciaka nie kręciłam, ale kiedyś bardzo to lubiłam. Zastanawiam się czy kupić, bo w domu za bardzo na to miejsca nie mam, a na dworze będzie coraz zimniej.

No ja widziałam właśnie, a jakie drogie są. Z kulkami pojedynczymi i podwójnymi i jedne podróby i jedne oryginały, i bądź tu mądry które są jakie. Kupiłabym, ale czy będę używać? Może tydzień i potem w kąt jak wszystko. Na razie jem mniej i nie jem kolacji po 19.oo. Jeszcze bym chciała sobie wagę elektr. kupić.

reklama
Jakieś koszmarne to hula hop i jeszcze siniaki robi?? to pewnie ma działać coś na zasadzie masażu manualnego technikami na odchudzanie- słyszałam ,że babki krzyczą na nim :-D napewno nie z relaksu.No ale jak efekt jest to i warto pocierpieć.Może;-)

poszłabym na rower ale mam tyle roboty:///

Do góry