reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

DO WSZYSTKICH KTÓRE UŻYWAŁY TYCH HULA HOP !

Czy dało to jakieś rezultaty i czy nadal się katujecie? Pytam, bo wpadła mi na allegro oferta i się zastanawiam czy warto je kupić :-)

reklama
hmm, ja mam zwykłe, najzwyklejsze hula - hop, takie małe, lekkie i .... nie mam na nie czasu. Zdarzyło sie kilka razy, że kręciłam po 15 minut i zastanawiałam się nad tym "profesjonalnym", ale jak teraz widzę, że nic nie robię, to chyba nie kupię:zawstydzona/y:

Ok, wiem, że teraz zacznę marudzić, ale powiem Wam że za dużo zrzuciłam po ciąży. Albo raczej samo spadło, bo ja nie robiłam w tym kierunku nic.. Chyba że to nowa dieta na biszkoptach, ciastkach i czekoladzie :crazy:
A tak mi się biodra podobały... W końcu wyglądałam jak kobieta...

basiekkk trzeba się zmobilizować:tak: ustawiłam sobie jako tapetę na lapku zdjęcie z przed ciąży i to mi wystarczy jako mobilizacja:tak: choć marzeniem moim jest 15 kilo wtedy będę się unosić nad ziemią:-D, bo jak dobrze wyglądam czuję się dobrze to jestem zadowolona i szczęśliwa:tak:

agacio chcesz ważyć 15kg :eek: no tak, to napewno będziesz się unosić ;-)

byłam wczoraj u siebie , w kawalerskim mieszkanku- i tam stoi waga. Jedno moge powiedzieć-popsuła się zapewne bo tyle to wróbel waży.Albo to prawda ,że mizernie wyglądam , nawet mąż -sam mizerota mi to powiedział. Kurde poza jakaś taka bez życia jestem, taka byłam też rok temu a potem junior się urodził:eek::laugh2:

reklama
Oczywiście,że będzie juniorka:-D ale kiedy? ;-)

agacio, wyszło 55.Ale mam 177cm:/ Bo to w ubraniu było, to dlatego:eek:
ale jakby miała być juniorka to pewnie będzie na końcówce ponad 70:laugh2:

Do góry