reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pociążowe boje i przeboje z wagą oraz figurą

Hej dziewczyny;)a powiedzcie mi jak radzicie sobie z z nadmiarem skóry na brzuchu ktory jest wynikiem rozstepow w ciazy?Cwicze brzuszki i inne cwiczenia ale jedyny na razie efekt jest taki ze na gornej czesci brzuch mam kaloryfer a od pepka w dol mam wiszaca pomarszczona skore;/ i nie wiem czy jezeli nadal bede cwiczyc to ta skora nabierze jakos jedrnosci i bede miec ladniejszy brzuch?stosuej rozne kremy ale jak narazie doooopa;/

reklama
Jolek, Basiekkk super, moje gratulacje.
U mnie na razie powoli ale do przodu, w koncu udalo mi sie zejsc ponizej 70 (na wyjsciu ze szpitala mialam 79kg)- przez ten moj brzuch nie moglam sobie pozwolic na szybsze chudniecie. Ale teraz biore sie za siebie, jeszcze tak 8-9kg i bedzie dobrze.

Tak ze do dziela DZIEWCZYNKI- damy rade razem.:-)

U mnie 2kg mniej w sumie ma już 6 mniej:-)

Martusia nie wiem co poradzić na brzuch:no: sama mam ten problem nie jest może tak straszny ale naddatek skóry pozostał, po ćwiczeniach jest widoczna poprawa, a Tobie polecam jakiś fajny kremik ujędrnający i ćwiczenia na dolne partie brzucha, bo piszesz że u góry masz kaloryfer więć wnioskuję że robisz tradycyjne brzuszki? może cudów nie będzie ale powinno się poprawić.;-)

reklama
Do góry