xMartusiax
Mama na pełen etat;)
bo wiecie,chodzi mi o to zeby ona sie nie odessala jak zaczne nia jezdzic po brzuchu.wiadomo to sie robi powoli i na naoliwionej skorze ale niechce kupic szajsu ktory sie nie sprawdzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaipur wlasnie zamowilam je sobie na allegro.oby chociaż trochę poprawiły jędrność skory.
osobiście to myślę, że nic tak nie poprawia jędrności skóry i sylwetki jak trochę sportu - ja zaczęłam biegać trzy razy w tygodniu po 20 minut - i muszę przyznać że pozwoliło mi to stracić na wadze... Dodam że przed ciążą ważyłam 51 kg, tuż przed porodem 72kg, a po porodzie około 62 kg... Karmiłam piersią więc z pewnością wspomogło to mój proces powrotu do sylwetki sprzed ciąży... Dodam, że teraz ważę czyli po 14 miesiącach po porodzie 55kg... mam nadzieję, że jeszcze stracę ze 2 kilogramy...