reklama
A
ada04
Gość
lady faktycznie bojowa mina:-) i pępek wypchany choć mi się już też taki zaczyna robić......
:--(32 tydzien i po powrocie od rodzicow waze 81 kilo matko! poplakalam sie az .....jestem juz 19 kilo na przodzie....jeju moze jak sie oproznie to bede lzejsza bo sie tam nazarlam jak swinia a teraz placze bez sensu! nawet nie sadzilam ze z powodu wagi tak sie rozczule....:-(
A
ada04
Gość
lady szerszen nie osa
anrus79
Mamy kwietniowe'08
lady to po Tobie w ogóle tego nie widać ze przytyłaś tyle ja to mam 19+ dziś ważyłąm się to 84kg , ale ja to wyglądam jak wieloryb hihi i co ważne zeby maleństwo było zdrowe a ja bedę się sobą martwić później tylko ze juz mi kręgosłup szfankuje przez tą wagę :-(i ciągle boli mnie lewe biodro niby mam wytrzymac z tym i co mam inne wyjście
Ja nadal 6 kg na plusie, az sie zaczynam martwic czy to nie za malo, ale lekarz mowi, ze wszystko dobrze
A
ada04
Gość
Ja do 32 tygodnia byłam 5 kg na plusie a teraz 34 i 8 kg na plusie....ale łudzę się że mi nogi puchną stąd te 3 kg w dwa tygodnie bo jem dalej jak jadłam ale pozostało mi do końca jakieś 6 tygodni więc mogę nadrobić więcej a do końca siódmego tak pięknie było i ryp w ósmym 3 kilo więcej ale spoko zobaczymy co będzie dalej zresztą nie ma co się martwić zrzucimy po ciąży....
reklama