reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Oj takie tam maleństwo nam tu pokazujesz W kompleksy powpędzasz )
A
ada04
Gość
Lucky masz śliczny brzusio niech rośnie zdrowo MM....:-)
u mnie 36 tydzień i 15 na plusie. Ale podobno Jeremi będzie wielki więc może nie będzie aż tak źle żeby zrzucić wagę:-)Najwięcej poszło mi w brzuch bo reszta lekko tylko się zaokrągliła. A ja jak idę to widać tylko brzuch a potem dopiero mnie
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Lucky - akurat jak oglądałam sobie Twoje brzusio to mój men przechodził i zerknął i mówi "ale Ty się nudzisz w domu widzę". Ja wielkie oczy i się pytam, ale o co biega? Na to on, że nudzę się skoro robię sobie zdjęcie brzucha i do netu wrzucam. No to ja jeszcze większe oczy i zaczęłam na niego jechać, że mnie po brzuchu nie poznaje, że taki malusi brzusio to ja miałam, ale na pewno jakieś 2-3 miesiące temu Ech Ci faceci... Chlapną, nie pomyślą... )
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
No dobra laski, czas podsumowanie zrobić...
Niestety nie wygląda to u mnie zbyt ciekawie
40 tydzień i 17 kg na plusie Z czego Ali około 4 waży, no i spuchłam straaaaaaaaaaaaaaaaaszebnie... Ale nie ma co... Po porodzie biorę się ostro za siebie... Dietka mamusi karmiącej, spacerki... Mam nadzieję, że zrobią swoje
A jak u Was bilansik wygląda ??
Niestety nie wygląda to u mnie zbyt ciekawie
40 tydzień i 17 kg na plusie Z czego Ali około 4 waży, no i spuchłam straaaaaaaaaaaaaaaaaszebnie... Ale nie ma co... Po porodzie biorę się ostro za siebie... Dietka mamusi karmiącej, spacerki... Mam nadzieję, że zrobią swoje
A jak u Was bilansik wygląda ??
reklama