reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Słyszałam, że nie zawsze wychwyca bicie serduszka i można się nabawić niezłego stracha... Choć ja nigdy tego nie używałam, bo to mój pierwszy Dzieć;-)

Nie wiem, jak u Was, ale właśnie rozpoczynam 15 tc i wciąż śpiewam odę do klozetu :eek: ile można... moja babcia ostatnio mnie próbowała chyba dobić, bo powiedziała, że kiedyś pracowała u nich dziewczyna, której do końca ciąży dokuczało rzyganko :szok:

reklama
Ja ostatnio zauważyłam że mam strasznie niskie ciśnienie i temperaturę ciała... do tego nadal mam problemy z bólem głowy i żołądkiem... ciekawe kiedy to przechodzi...
Najważniejsze i tak jest że maluszek jest zdrowy :)

Witam Serdecznie:)

Jeżeli pozwolicie to napisze kilka słów o mnie.:)
a dokładniej jesteśmy z moim ukochanym na etapie starań o dzidziusia, nadchodzi moment którego najbardziej sie obawiam przyjdzie @ czy też zostanę mamą....
a chciałam napisać co sie dzieje ze mną od kilku dni, wiem wiem moze być że po prostu sobie wmawiam dolegliwości, ponieważ jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży ale chciałbym wam napisać jak się czujaę i co o tym sądzicie....

tak że od jakiegoś czasu mam stan podgorączkowy utrzymujący sie 37, 5. bóle głowy ale utrzymujące sie stale, do tego przestałą mi smakować kawa a bardziej jej zapach. Za ok 7 dni bedzie czas na @, testu nie robię wolę poczekać na termin i zobaczyć co się stanie.
Czy możecie mi coś powiedzieć a temat objawów kiedy pojawiły sie te najskromniejsze dolegliwości zmiany. z góry dziękuję

Grzanka trzymam kciuki :tak: co do objawów każda z nas przechodzi to inaczej więc do póki nie wykonasz testu nikt Ci z nas nie pomoże bo nie potrafi...trzymam kciuki za 2 krechy i koniecznie daj znać jak po testowaniu :happy2:

Grzanka trzymam kciuki :tak: co do objawów każda z nas przechodzi to inaczej więc do póki nie wykonasz testu nikt Ci z nas nie pomoże bo nie potrafi...trzymam kciuki za 2 krechy i koniecznie daj znać jak po testowaniu :happy2:

Jeśli miesiączki nie będzie zrobie test i na pewno napisze. :)

grzanka90 ja takie objawy miałam co miesiąc od marca, tzw ciąża urojona chyba, jak bardzo się chce być w ciąży to takie objawy występują. niestety taka jest prawda. nie ma co się oszukiwać, poczekaj, ok 2 tyg po stosunku powinnaś mieć 2 krechy. no a zaszłam dopiero 11 października a dowiedziałam się 26 paździrnika więc wszystko może się zdarzyć.

ja ponoć zaszłam 24 października ,a 10 listopada już wiedziałam ;) bo mi się ciotka spóźniała 3 dni to sobie trzasnęłam teścior ;) a kiedyś też myślałam że mam objawy , ale potem sprowadzałam się na ziemię bo przecież tabletki brałam i to by było wręcz prawie nie możliwe ;)
musisz cierpliwie poczekać na date okresu :)

ja to w ogóle jestem dziwna odmiana , bo ostatni okres miałam 7 września a zaszłam 11 października hee ;)

reklama
ja ponoć zaszłam 24 października ,a 10 listopada już wiedziałam ;) bo mi się ciotka spóźniała 3 dni to sobie trzasnęłam teścior ;) a kiedyś też myślałam że mam objawy , ale potem sprowadzałam się na ziemię bo przecież tabletki brałam i to by było wręcz prawie nie możliwe ;)
musisz cierpliwie poczekać na date okresu :)
Różnie bywa, cierpliwie czekam do dnia miesiaczki .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry