reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Słyszałam, że nie zawsze wychwyca bicie serduszka i można się nabawić niezłego stracha... Choć ja nigdy tego nie używałam, bo to mój pierwszy Dzieć;-)

Nie wiem, jak u Was, ale właśnie rozpoczynam 15 tc i wciąż śpiewam odę do klozetu :eek: ile można... moja babcia ostatnio mnie próbowała chyba dobić, bo powiedziała, że kiedyś pracowała u nich dziewczyna, której do końca ciąży dokuczało rzyganko :szok:

reklama
Ja ostatnio zauważyłam że mam strasznie niskie ciśnienie i temperaturę ciała... do tego nadal mam problemy z bólem głowy i żołądkiem... ciekawe kiedy to przechodzi...
Najważniejsze i tak jest że maluszek jest zdrowy :)

Witam Serdecznie:)

Jeżeli pozwolicie to napisze kilka słów o mnie.:)
a dokładniej jesteśmy z moim ukochanym na etapie starań o dzidziusia, nadchodzi moment którego najbardziej sie obawiam przyjdzie @ czy też zostanę mamą....
a chciałam napisać co sie dzieje ze mną od kilku dni, wiem wiem moze być że po prostu sobie wmawiam dolegliwości, ponieważ jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży ale chciałbym wam napisać jak się czujaę i co o tym sądzicie....

tak że od jakiegoś czasu mam stan podgorączkowy utrzymujący sie 37, 5. bóle głowy ale utrzymujące sie stale, do tego przestałą mi smakować kawa a bardziej jej zapach. Za ok 7 dni bedzie czas na @, testu nie robię wolę poczekać na termin i zobaczyć co się stanie.
Czy możecie mi coś powiedzieć a temat objawów kiedy pojawiły sie te najskromniejsze dolegliwości zmiany. z góry dziękuję

Grzanka trzymam kciuki :tak: co do objawów każda z nas przechodzi to inaczej więc do póki nie wykonasz testu nikt Ci z nas nie pomoże bo nie potrafi...trzymam kciuki za 2 krechy i koniecznie daj znać jak po testowaniu :happy2:

Grzanka trzymam kciuki :tak: co do objawów każda z nas przechodzi to inaczej więc do póki nie wykonasz testu nikt Ci z nas nie pomoże bo nie potrafi...trzymam kciuki za 2 krechy i koniecznie daj znać jak po testowaniu :happy2:

Jeśli miesiączki nie będzie zrobie test i na pewno napisze. :)

grzanka90 ja takie objawy miałam co miesiąc od marca, tzw ciąża urojona chyba, jak bardzo się chce być w ciąży to takie objawy występują. niestety taka jest prawda. nie ma co się oszukiwać, poczekaj, ok 2 tyg po stosunku powinnaś mieć 2 krechy. no a zaszłam dopiero 11 października a dowiedziałam się 26 paździrnika więc wszystko może się zdarzyć.

ja ponoć zaszłam 24 października ,a 10 listopada już wiedziałam ;) bo mi się ciotka spóźniała 3 dni to sobie trzasnęłam teścior ;) a kiedyś też myślałam że mam objawy , ale potem sprowadzałam się na ziemię bo przecież tabletki brałam i to by było wręcz prawie nie możliwe ;)
musisz cierpliwie poczekać na date okresu :)

ja to w ogóle jestem dziwna odmiana , bo ostatni okres miałam 7 września a zaszłam 11 października hee ;)

reklama
ja ponoć zaszłam 24 października ,a 10 listopada już wiedziałam ;) bo mi się ciotka spóźniała 3 dni to sobie trzasnęłam teścior ;) a kiedyś też myślałam że mam objawy , ale potem sprowadzałam się na ziemię bo przecież tabletki brałam i to by było wręcz prawie nie możliwe ;)
musisz cierpliwie poczekać na date okresu :)
Różnie bywa, cierpliwie czekam do dnia miesiaczki .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry