DOE- ja to mam problem ze zrozumieniem pojęcia "oszczędny tryb życia" normalnie pracuje 10-11 h dziennie i nie dlatego, że muszę tylko dlatego że lubię swoją pracę, do tego uprawiam trochę sportu. Jako oszczędny rozumiałam pracę 4 h dziennie i basen Musiałabyś widzieć minę lekarza jak to powiedziałam Od piątku już mam zakaz jakiejkolwiek pracy i na razie szlaban na basen, więc chyba muszę naprawdę nauczyć się lenistwa.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kikula
Początkująca w BB
Ja jestem na zwolnieniu od poczatku ciazy (pierwsza stracilam). Mam nakaz lenistwa W 6 tyg dostalam plamienia, okazalo sie z emialam krwiaka, dostalam zastrzyki na 2,5 miesiaca i Acard. Mam duzo lezec. W sumie czuje sie ok, nie mam juz takich mocnych napiec i boli brzucha, plamienie tez przeszlo, nie mam zachcianek ani specjalnych potrzeb na sen. Piersi mi chyba niedlugo eksploduja no i ten apetyt mnie przeraza...
hej. na ostatnim usg w 13 tyg lekarz powiedzial ze maluszek ma ciasno w macicy, ze jest mala...czy powinnam sie tym marwic?
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
u mnie to wygląda tak że mam obie nerki ale funcjonuje tylko jena w 80% zastanawiam sie czy to może miec wpływ na zajście w ciąze etc, ale to już tylko nefrolog pewnie może mi powiedzieć...
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Jutro robie test jestem 5 dni przed terminem miesiączki ale męcze sie nieziemsko, wiec albo to ciąża albo jakis wirus.
zobaczymy niech sie dzieje co chce
zobaczymy niech sie dzieje co chce
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: