reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DOE- ja to mam problem ze zrozumieniem pojęcia "oszczędny tryb życia":) normalnie pracuje 10-11 h dziennie i nie dlatego, że muszę tylko dlatego że lubię swoją pracę, do tego uprawiam trochę sportu. Jako oszczędny rozumiałam pracę 4 h dziennie i basen:) Musiałabyś widzieć minę lekarza jak to powiedziałam:) Od piątku już mam zakaz jakiejkolwiek pracy i na razie szlaban na basen, więc chyba muszę naprawdę nauczyć się lenistwa.

reklama
pyscek mnie nie wolno od początku ciąży, nic robić...ale jak już pisałam dzidz jest najważniejszy :tak:

Ja jestem na zwolnieniu od poczatku ciazy (pierwsza stracilam). Mam nakaz lenistwa:) W 6 tyg dostalam plamienia, okazalo sie z emialam krwiaka, dostalam zastrzyki na 2,5 miesiaca i Acard. Mam duzo lezec. W sumie czuje sie ok, nie mam juz takich mocnych napiec i boli brzucha, plamienie tez przeszlo, nie mam zachcianek ani specjalnych potrzeb na sen. Piersi mi chyba niedlugo eksploduja :) no i ten apetyt mnie przeraza... :szok:

Monika,nie pomogę :(

wiecie, co? chyba czuję już ruchy. W 1szej ciąży czułam ok 16 t.c (to jest wcześnie jak na 1szą), teraz chyba to znowu to: czyli jakby rybka w środku mnie trącała :)

grzanka - w jakim sensie?? Ja przed pierwszą ciążą "rodziałam" kamień nerkowy - bolało jak cholera to dziadostwo :baffled:

u mnie to wygląda tak że mam obie nerki ale funcjonuje tylko jena w 80% zastanawiam sie czy to może miec wpływ na zajście w ciąze etc, ale to już tylko nefrolog pewnie może mi powiedzieć...

Jutro robie test jestem 5 dni przed terminem miesiączki ale męcze sie nieziemsko, wiec albo to ciąża albo jakis wirus.
zobaczymy niech sie dzieje co chce

reklama
grzanka, test sikany raczej nie wyjdzie, ja bym poszła na bętę jak już nie mozesz wytrzymać :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry