reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ciernista ja dostałam takiego doplera od bratowej ale nie użyłam go jeszcze bo to chyba za wcześnie. dziecko malutkie więc jeszcze w ogóle nie ruszam. A Twoja koleżanka od kiedy to używała?
Doe może ta wizyta przy porcelanie spowodowana jest złym samopoczuciem? Może coś cię rozkłada i przy okazji podrażnia żołądek?

reklama
moja noc za to dzisiaj wyglądała tak że o 4.30 się obudziłam taaaka głodna że musiałam iść do lodówki , zrobiłam sobie 2 kanapki z szynką i siedziałam zadowolona na łóżku i wcinałam sobie :p hehe :p

też mnie coś bierze , od czwartku boli mnie jeden migdał :/ wrrr.. i kicham i po kichnięciu cały kinol zawalony , bleh...

agulka nie wiem słońce co mi było, ale dzisiaj zdecydowanie lepiej...przede wszystkim głowa mnie nie boli a to najważniejsze :happy2: Ogólnie to dzisiaj nie mam humoru ale to inna bajka :baffled:

Doe , nie jesteś sama ... mi humorek też dzisiaj nie dopisuje mimo pięknej wiosennej pogody....nie mam ochoty na sylwestrowe wyjście na szczęście mój B. mi powiedział że o 12 jak wyjdziemy na dwór (od znajomych ) to jak już nie będę chciała wracać na "domówkę " to wrócimy sobie do domu :) ogólnie w ogóle nie chce mi się tam iść strasznie :(

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi domowymi dopplerami. Ja jak jestem na wizycie to lekarz skraca jak tylko może badanie dopplerem, bo może szkodzić dzidziusiowi. A na samym początku to w ogóle nie włączał, bo mówi, że jak nie ma po co to szkoda "naświetlać" dzidzię. Troszkę się dziwię.

Mnie dziś brzuch zajwania;/
Sywlester na szczęście spędzamy na spokojnie z rodzicami i siostry rodzinką. bez spinki. Właśnie zrobiłam ciasto na tartę i zrobimy pyyycha sałateczkę mniam mniam. na zielone mnie ciągnie!

Nie wytrzymam....od 3.30 nie spałam:angry::angry::angry::angry::angry: .... wstałam o 5.30 zjeść sobie śniadanie ,wypić herbatkę ... na 8 do pracy i inwentaryzacja :no::no::no::no::no: od pół godziny już nie mam tyle energii co od 5.30 :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:i najchętniej poszłabym spać :-:)-:)-:)-:)-( to będzie kiepski dzień.... wróce do domu i ide spać ....bleh....

Koleżanka używała dopplera od 12 tc ponoć ale może fatkycznie macie rację i ti za wcześnie dla mojego serduszka.w piątek lecimy do polski i wizyta u gina będzie ważnym punktem programu.dam znać.dzięki za odpowiedzi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry