reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ciernista ja dostałam takiego doplera od bratowej ale nie użyłam go jeszcze bo to chyba za wcześnie. dziecko malutkie więc jeszcze w ogóle nie ruszam. A Twoja koleżanka od kiedy to używała?
Doe może ta wizyta przy porcelanie spowodowana jest złym samopoczuciem? Może coś cię rozkłada i przy okazji podrażnia żołądek?

reklama
moja noc za to dzisiaj wyglądała tak że o 4.30 się obudziłam taaaka głodna że musiałam iść do lodówki , zrobiłam sobie 2 kanapki z szynką i siedziałam zadowolona na łóżku i wcinałam sobie :p hehe :p

też mnie coś bierze , od czwartku boli mnie jeden migdał :/ wrrr.. i kicham i po kichnięciu cały kinol zawalony , bleh...

agulka nie wiem słońce co mi było, ale dzisiaj zdecydowanie lepiej...przede wszystkim głowa mnie nie boli a to najważniejsze :happy2: Ogólnie to dzisiaj nie mam humoru ale to inna bajka :baffled:

Doe , nie jesteś sama ... mi humorek też dzisiaj nie dopisuje mimo pięknej wiosennej pogody....nie mam ochoty na sylwestrowe wyjście na szczęście mój B. mi powiedział że o 12 jak wyjdziemy na dwór (od znajomych ) to jak już nie będę chciała wracać na "domówkę " to wrócimy sobie do domu :) ogólnie w ogóle nie chce mi się tam iść strasznie :(

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi domowymi dopplerami. Ja jak jestem na wizycie to lekarz skraca jak tylko może badanie dopplerem, bo może szkodzić dzidziusiowi. A na samym początku to w ogóle nie włączał, bo mówi, że jak nie ma po co to szkoda "naświetlać" dzidzię. Troszkę się dziwię.

Mnie dziś brzuch zajwania;/
Sywlester na szczęście spędzamy na spokojnie z rodzicami i siostry rodzinką. bez spinki. Właśnie zrobiłam ciasto na tartę i zrobimy pyyycha sałateczkę mniam mniam. na zielone mnie ciągnie!

Nie wytrzymam....od 3.30 nie spałam:angry::angry::angry::angry::angry: .... wstałam o 5.30 zjeść sobie śniadanie ,wypić herbatkę ... na 8 do pracy i inwentaryzacja :no::no::no::no::no: od pół godziny już nie mam tyle energii co od 5.30 :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:i najchętniej poszłabym spać :-:)-:)-:)-:)-( to będzie kiepski dzień.... wróce do domu i ide spać ....bleh....

Koleżanka używała dopplera od 12 tc ponoć ale może fatkycznie macie rację i ti za wcześnie dla mojego serduszka.w piątek lecimy do polski i wizyta u gina będzie ważnym punktem programu.dam znać.dzięki za odpowiedzi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry