ja daję Marysi po kąpieli flachę z kasza i owocami -zjada nawet pod 300,potem idziemy myć zeby i dopiero zasypia ( a falchę daje w łóżeczku-ale chcę to zmienić). Ale je o 23 mleko przez sen. Jadła już 40ml ale z racjitego ze od 2 tygodni tragedia z nockami (budzi się i beczy i musze ją wziaść do siebie) i dietę ma ograniczoną to ostanio zaczęłam jej dawać wiecej = właśnie wypiała 200 z kaszką iowocami-nie chce dotego wracac ale chcę sprawdzić czy nie jest głodna po prostu. Niestety jestem wyrodna matka i cenie bardziej swój sen niż jej nocne niejedzienie.....
Liczę po cichu ze jednak wina ząbkowania....... a nie głodu.... bo juz myślałam ze jeszcze miesiac, max dwa i zakończymyncne papu. Tylko mi jej tak zal teraz że nie mam serca wprowadzac zadnych zmian póki się nie uporamyz naszymi problemami
Liczę po cichu ze jednak wina ząbkowania....... a nie głodu.... bo juz myślałam ze jeszcze miesiac, max dwa i zakończymyncne papu. Tylko mi jej tak zal teraz że nie mam serca wprowadzac zadnych zmian póki się nie uporamyz naszymi problemami