reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Ja też, ja też. Teraz grozi mi utrata dolnej szóstki, bo już się do niczego nie nadaje. Dentystka nie kazała narazie ruszać (plomba w niej ładna jest), dopóki zgorzel nie da znać o sobie (czyli okropny ból). Już się boję
A mój Kubeł nie ma smoczka, w nocy nie pije z butelki, w dzień pije zwykle wodę, a już miał lapisowane górne dwójki Boję się, że mu się posypią mleczaki jak Piotrkowi. Łeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A mój Kubeł nie ma smoczka, w nocy nie pije z butelki, w dzień pije zwykle wodę, a już miał lapisowane górne dwójki Boję się, że mu się posypią mleczaki jak Piotrkowi. Łeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fajnie,że kurde lapisowane juz miał
ewie zaczęły się sypać jak miała 1,5 roku porażka,a nigdy nie miała smoka,nie piła z butli,myła zeby po wieczornym myciu ino wodę żłopała,słodyczy żadnych do roku nie jadła i co? i ***** teraz ma 4 lata i ma tak lapisowaną dwójkę i jedynkę, plomby ma w dwóch dolnych czwórkach
a ja do czasu ciązy z Ewa miałam też jedną plombę tylko,a teraz mam prawie komplet)))))))))))))))))))
ewie zaczęły się sypać jak miała 1,5 roku porażka,a nigdy nie miała smoka,nie piła z butli,myła zeby po wieczornym myciu ino wodę żłopała,słodyczy żadnych do roku nie jadła i co? i ***** teraz ma 4 lata i ma tak lapisowaną dwójkę i jedynkę, plomby ma w dwóch dolnych czwórkach
a ja do czasu ciązy z Ewa miałam też jedną plombę tylko,a teraz mam prawie komplet)))))))))))))))))))
Weronika pije po kąpieli butlę - kaszkę z mlekiem - ale niestety nie mogę jej umyć zębów, bo ryczy i nie da się dotknąć normalnie jakbym ją ze skóry obdzieraa, ani wacikiem, ani palcem - nie i już... i nie wiem w sumie co teraz... może jak starsza będzie to się nauczy... ja mam strasznie s labe zęby - jeszcze w dodatku poplombowane dwójki i trójki bo mi się źle zawiązki stałych zębów potworzyły i mam połatane :-( a tak nienawidzę dentysty :-( żeby tylko Mała nie miała tego po mnie... takich zębów do kitu
toola
Fanka BB :)
ola_o aczemu wacikiem?? Krysia szoruje szczoteczka, paste ma to sama co my tylko specjalna dla dzici 0-5 lat, najpierw tata jej troche myje, potem mu zabiera szczoteczke i pol kapieli macha nia i "poprawia" tate, czasem jak ide jej myc rece to sama siega po szczotke i na sucho jedzie pokaz jej jak sobie mjesz zeby to bedzie chciala cie nasladowac
ja mam plomby w co drugim zebie, a M to chyba w kazdym
ja mam plomby w co drugim zebie, a M to chyba w kazdym
Ola Toola ma rację. Kup Weronisi szczoteczkę dla najmłodszych i pastę. Zobaczysz jak bedzie chętnie sama szorowała zęby- ona po prostu daje ci sygnał, że już jest za stara, żeby tam mamusia jej w ząbki zaglądała. Niech sama myje, najwyżej trochę po niej poprawisz.:-)
ja sie nie chwale ,powiem tylko ze to juz druga przespana noc w tym tyg
Natka uwielbia myc zeby,przychodzi do mnie do lazienki i kiedy widzi ze ja myje tez chce mnie nasladowac,ja myjej jej sam,bardzo to lubi,licze aby zeby miala bardziej po mnie,choc maz ma ladne rowne,ale slabe,a ja mam krzywe ,powiedzmy zdrowe.Jeszcze z mala nie bylam u denstysty,ale czas sie wybrac
Kurcze Kubelek szybko przygode z dentysta zaczyna,oby nie musialm do drugiego plabowac
Natka uwielbia myc zeby,przychodzi do mnie do lazienki i kiedy widzi ze ja myje tez chce mnie nasladowac,ja myjej jej sam,bardzo to lubi,licze aby zeby miala bardziej po mnie,choc maz ma ladne rowne,ale slabe,a ja mam krzywe ,powiedzmy zdrowe.Jeszcze z mala nie bylam u denstysty,ale czas sie wybrac
Kurcze Kubelek szybko przygode z dentysta zaczyna,oby nie musialm do drugiego plabowac
reklama
Podziel się: