reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

reklama
No dobra jajecznicę na indyku plus różyczkę kalafiora i ziemniaka zjadła na drugi obiad o 16. Przed kapiela o 18.45 zjadła kaszę łyżeczką- ale cholera mało...:wściekła/y:
Po kapieli od razu zasnęła. Zobaczymy jak będzie spała po tym eksperymencie- jak krótko- wracam do butli!:tak::-p

hmm Kasiunka moze nie byla gloda,moaj ja zje o 17.00 obiad to ciezko jej dac o 19.00 mleko bo jest pojedzona,moze przesun jej spanie o godzine i kaszki zje wiecej:baffled:

No, ale moja nie je normalnego mleka tylko modyfikowane, więc lane kluseczki odpadają. Maxin , spania jej nie przesunę, bo nam odpowiada, że ona chodzi spać po 19 i wstaje po7 rano. Mamy czas dla siebie, a tak poza tym to już nie da się jej dłużej przetrzymać tak jest padnięta.:tak::sorry2:

Kubeł wszamał na kolację po 19 200ml kaszki na mleku z owocami (więcej nie chciał) i już dwa razy wisiał na cycu, i jeszcze sobie kilka razy w nocy przy nim podynda.
Ale za 3 dni WAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAACJEEEEEEEEE, więc jakoś to przeżyję :tak::tak::tak:

No i spala bardzo dobrze. Zasnęla tak jak pisałam po 19 i wstała o 8!!! To mi śię podoba!;-) Zobaczymy jak dzisiaj. Kaszy zjadła więcej i to takiego kitu!

Nasza Ania chodzi spać kolo 19-20 i nie daję jej po kąpieli mleka. Jak zaśnie to dopiero koło 21 jej daję, bo wcześniej to na pewno by nie wypiła 190ml, a nie chce mi się 2 razy robić mleka wieczorem. W nocy już nie je od dawna tylko budzi się żeby ją przenieść do nas do łóżka.

reklama
Trini u nas podobnie- Igi je kolacje pol godziny-godzine przed snem i po myciu juz nie daje mu nic, glownie zeby nie wyrabiac zlych nawykow ze wzgledu na zeby. A myjemy juz pasta :)))

Do góry