reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

reklama
No dobra jajecznicę na indyku plus różyczkę kalafiora i ziemniaka zjadła na drugi obiad o 16. Przed kapiela o 18.45 zjadła kaszę łyżeczką- ale cholera mało...:wściekła/y:
Po kapieli od razu zasnęła. Zobaczymy jak będzie spała po tym eksperymencie- jak krótko- wracam do butli!:tak::-p

hmm Kasiunka moze nie byla gloda,moaj ja zje o 17.00 obiad to ciezko jej dac o 19.00 mleko bo jest pojedzona,moze przesun jej spanie o godzine i kaszki zje wiecej:baffled:

No, ale moja nie je normalnego mleka tylko modyfikowane, więc lane kluseczki odpadają. Maxin , spania jej nie przesunę, bo nam odpowiada, że ona chodzi spać po 19 i wstaje po7 rano. Mamy czas dla siebie, a tak poza tym to już nie da się jej dłużej przetrzymać tak jest padnięta.:tak::sorry2:

Kubeł wszamał na kolację po 19 200ml kaszki na mleku z owocami (więcej nie chciał) i już dwa razy wisiał na cycu, i jeszcze sobie kilka razy w nocy przy nim podynda.
Ale za 3 dni WAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAACJEEEEEEEEE, więc jakoś to przeżyję :tak::tak::tak:

No i spala bardzo dobrze. Zasnęla tak jak pisałam po 19 i wstała o 8!!! To mi śię podoba!;-) Zobaczymy jak dzisiaj. Kaszy zjadła więcej i to takiego kitu!

Nasza Ania chodzi spać kolo 19-20 i nie daję jej po kąpieli mleka. Jak zaśnie to dopiero koło 21 jej daję, bo wcześniej to na pewno by nie wypiła 190ml, a nie chce mi się 2 razy robić mleka wieczorem. W nocy już nie je od dawna tylko budzi się żeby ją przenieść do nas do łóżka.

reklama
Trini u nas podobnie- Igi je kolacje pol godziny-godzine przed snem i po myciu juz nie daje mu nic, glownie zeby nie wyrabiac zlych nawykow ze wzgledu na zeby. A myjemy juz pasta :)))

Do góry