reklama
julkowa
Agentka 002 :-)
Dzisiaj Julek nauczył sie przy sniadanku mówić mniam mniam oprócz tego umie juz mama,tata,baba,i mnóstwo swojego własnego słownictwa
Robi pa pa ,kosi kosi,przybija piateczkę oraz naśladuje po mnie różne minki np.marszczenie noska.
Dzieli sie ze mną jak go poprosze np chrupkami a nawet smokiem wkłada mi go do buzi jak zasypiamy.
Jeśli chodzi o poruszanie sie to jesteśmy na etapie raczkowania oraz wstawania przy czymkolwiek za co można by sie złapać.
Robi pa pa ,kosi kosi,przybija piateczkę oraz naśladuje po mnie różne minki np.marszczenie noska.
Dzieli sie ze mną jak go poprosze np chrupkami a nawet smokiem wkłada mi go do buzi jak zasypiamy.
Jeśli chodzi o poruszanie sie to jesteśmy na etapie raczkowania oraz wstawania przy czymkolwiek za co można by sie złapać.
Narazie daja Nam polaic te zebole ...mala prawie nic nie jjee:--(Buziaczku to Blania musi fajnie wyglądać z takimi ząbkami
mój mały ma tylko 2 ząbki na dole i nie widać żeby szły na gorze jeszcze pewnie trochę będziemy musieli poczekać
my tez na razie tylko dwa dolne mamy.Juz pare razy była wielka akcja i placz z zebami,wiec myslalam ze sie sypną,ale jak widzac ciezko im sie przebic przez dziasełka....ida i ida....juz bym chciala zeby choc jeden wyszedł...czekamy
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Julianek bardzo ładnie pije przez słomkę i trzyma butelkę jak pije kaszkę.Jak na pampersie zobaczy kotka to CICI woła.Na widok psa cieszy się tak mocno,że boję się żeby z wózka mi nie wyskoczył;-).Bez trzymanki stoi coraz dłużej,ok15sekund,ale ze względu na pokaźny rozmiar pupci z chodzeniem troszkę ciężko.