reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Witam Dziewczyny !
Podzielcie sie z Nami jak Wasze Maluszki zaczynaja stawiac 1 kroczki :tak:
z jakich pozycji najlepiej im sie chodzic ? ile kroczkow daja ? ile maja miesiecy stawiajac 1 kroczki ? chodza za raczke czy wola same ??

pozdrawiam i czekam na posciki

reklama
U nas tez ciut lepiej z jedzonkiem chociaz owockow nadal nie bardzo chce :no: ale mysle ze u nas przyczyna bylo uczulenie....zauwazylam u Amelki na brzuszku i rączkach takie drobne krosteczki,kurcze znowu sie główkuje od czego czy to moze byl seler czy jakis owocek itd.

Blancia na sniadanko zjadla jajeczniczke z cebulka gotowana, bez soli ani pieprzu :tak: smakowalo jej dalam jej w raczke kanapeczke z maselkiem i popila herbatka smakowalo jej strasznie :tak:, na obiadek pomidorowa z mieskiem i kluseczkami , podwieczorek kasza ryzowa z owocami frutapruta z bobowity:tak:, a na kolacje osunela wielka miche kaszki malinowej na mleku , popila mleczkiem i slicznie spi :tak::tak:a jutro nie wiem co jej zrobie na sniadanie moze kanapeczki z bialym twarozkiem :sorry2::tak:i z zoltkiem zmiksowane w papke zrobie i naloze na buleczke siwerza:blink:

Wczoraj Jul aż mnie zadziwił,zjadł całe jajko sadzone(dobrze ścięte i od swoich kurek) z piure ziemniaczanym z dodatkiem Misiowego Ogródka z brokułami,na talerzyku prawie nic nie zostało:tak:.
Buźki od Olka :wściekła/y::-):-p:rofl2::crazy:

Moj zasuwa przy meblach juz od dawna, za raczke robi ogromniaste kroki i przejdzie nawet po calym domu, jesli chodzi o samodzielne kroki, to udalo mu sie dwa razy poostawic jednego kroczka a dalej sie bal i ukucnal.

Mój bobas tylko trzymany za raczki chodzi, ale wstaje juz sam w łózeczku i bardzo ładnie zasuwa na czworaka także myślę że już niedługo.

Moja Sarah chodzi przytrzymujac sie mebli od ok. 2 tygodni... :tak: trzymana za obie raczki tez zasuwa, jak trzymam ja za jedna raczke to przejdzie kawalek, ale widac ze czuje sie niepewnie... :tak: sama wstaje i chwile stoi "bez trzymanki" ;-):laugh2: ale mimo wszystko najbezpieczniej i najlepiej czuje sie "na czworaka"... :rofl2::-p zasuwa po calym domu... :-p:-D

reklama
cześć dziewczyny,
długo nie pisałam bo duzo wyjezdzam i ogónie nie mam wcale czasu,
Igorek ma 9 ząbków nowy to górna 4 i teraz wychodzi kolejna na dole. Jest bardzo marudny i widzę ze trzonowe ząbki wychodzą dużo ciężej.
Gratulacje dla reszty zębniaczków.

Do góry