reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Marta to my mamy podobne dzieci:) Kacper wczoraj zaczął pić ze słomki a co do chodzenia to mój już łazi i szczerze mówiąc wolałam jak leżał:-D wszędzie pójdzie! oczy dookoła głowy trzeba mieć:) rany...:-D:-D:-D

reklama
hmmm u nas zabki na piatkę dwa na górze i trzy na dole, a tak się martwiłam bo pierwszy poszedł dopiero w połowie kwietnia a następne lawinowo już.
Czy wasze berbeluszki też was podgryzają?

Kacper jak widzi moje łzy lub wyczuwa brak humoru to podchodzi do mnie przytula się i daje mi buziaka-KOCHANE DZIECKO!

reklama
A Kacper ma właśnie jakiś taki okres że bardzo często przychodzi do mnie chce by go wziąć przytulić,on da wtedy buziaczka i poleci dalej się bawić... i za jakiś czas ok15min przyjdzie znowu...

Do góry