reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

A ja dzisiaj zafundowałam sobie sesję rozbieraną ;)
Wczoraj lekarz powiedział że Karolek mu duzy wygląda chociaz dokładnej wagi nie szacował, poza tym zestresowałam się trochę - ale o tym na innym watku
Tutaj Karolek w 35 tyg - rozpycha się okrutnie - jakby chciał mamusię od środka rozerwać, zresztą arbuzik jak widać niezły :D

reklama
No no Basiu - Karolek niczego sobie:):)- a raczej jego mieszkanko:)- bardzo ładny ksztalt ma Twój brzuszek i taka gładziutka skóra ;)

Dziękuję Rusałko :)
Na skórę w czasie ciąży nie mogłam narzekac chociaż ostatnio już się zaczyna trochę psuć - zdecydowanie domaga się słońca ale będzie musiała na nie jeszcze trochę poczekać. Szczerze mówiąc nie lubię się opalać, ale chodzi o takie rozsądne dawki których po prostu nie dane jej było dostać przez wiele ostatnich miesięcy...Teraz na koniec zaczęły mi się trochę takie problemy jakie miałam ileś lat temu - taka "gęsia skórka" - jakby podrażnione mieszki włosowe na ramionach i trochę na bokach policzków...ale cóż - pewnie już musze jakoś to przeczekać. Za to na brzuszku skóra ładna i mam nadzieję że tak juz pozostanie.

Basiu brzuszek sliczny i wcale nie taki duzy jak na 35 tydzien ;) Co do gesiej skorki - lekarka w telewizji mowila ze to typowe u kobiet w ciazy ( tez tak mam ) i oznacza braki wit A w organizmie badz tylko w skorze . Przejdzie po porodzie ;)

Basiu - bardzo ladny brzuszek, pileczka malowana, a skora slicznie sie prezentuje:))))
Moja tez domaga sie slonca ...juz niedlugo:) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Hej dziewuszki! Patrzę na wasze zgrabne brzuszki i robi mi się dzwinie. Bo ja już przypominam Małego Dzielnego Hipopotama!
A wasze takie piękne, zgrabne że hej!

A co do ułożenia - ponoć ważnym czynnikiem jest usadowienie łożyska - jeśli jest prawidłowe Maluszek raczej do 37 tyg się przekręci. Problem się zaczyna gdy jest za nisko. Pozdrawiam!

no moj maluszek juz dosyc nisko i zaczal sie 37. tydzien, ale zobaczymy :D :D :D

a tu moj brzusio majacy dokladnie 36tygodni:
2804.jpg

reklama
Do góry