reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

woooowwwww Agaciulko widać, że termin zbliża się długimi krokami:))))))

reklama
Mój mężulek podglądał ostatnio co się dzieje na bb i a propos tego wątku - nabijał się z tytułu, że jakiś taki nieadekwatny ;)

fakt, że troche nam się tytuł rozjechał z rzeczywistością :):)

Ale, wiecie, ja myślę, że to w gruncie rzeczy urocze... Bo jeszcze nie tak dawno brzuszki były faktycznie malusie... A to tak zleciało... A juz bardzo, bardzo niedługo brzusie znowu będą malusie i pewnie będziemy to sie chwalić, której jak szybko udało się wrócić do figury :)

No mój też należy do Monster Brzuch czyli koniec 29 tc
img18574hq.jpg
img18609ey.jpg

sumka, agaciulka no rzeczywiscie niezle rozmiary, ale w koncu to ciazowe brzuszki! mnie ostatnio znowu ktos spytal czy nie mam przypadkiem blizniakow ha ha ha, bardzo smieszne ;)

w szkole rodzenia jedna dziewczyna ma termin na 10.04 i kurcze wielgachny brzucholek ma i dzidzia juz calkiem sie obnizyla wiec ciekawe kiedy urodzi :D

sumko masz podobne spodnie do moich tylko twoje o wiele wygodniej wygladaja, a w ogole smiac mi sie chce na widok miny twojego synka jak brzucholek caluje, tak lekko zesztywnial ;) ;D hihi

Jaki kochany , chlopczyk sie poprostu zawstydzil ze mamy brzuch caluje i jeszcze go do tego fotografuja ;D

skoro taki wysyp to my tez zrobilismy sesje zdjeciowa i prosze, oto efekty:

brzuszek sam:
P1010380.jpg

brzuszek i lapki:
lapki.jpg

tutaj pozazdroscil brzuszek buziakow i z braku rodzenstwa.......pocalowal tatus ;D
buzi.jpg

reklama
Do góry