reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Ale brzuszkow...rosna jak na drozdzach!!!Po nich widac
jak nasze maluszki rosna:)))))A rosna bardzo.....

Baska - ladny brzusio, taki ksztaltny:))))..Ja
tez zauwazylam jak mi sie bluzeczki do gory zaczely
podciagac...
Agusia - sliczny brzunio, taki pieknie
okragly:)))
Marzenka - Twoj bebenek rosnie do przodu, jak
moj , taka pileczka...:)))
Rusalko - rzeczywiscie Kladys sie niezle
kamufluje..i prosimy o wieksze zdjecia:)))))

Cudne wszytkie zdjecia...:)))))
Czekamy na kolejne!!!!
Ell - powodzenia na badaniu

reklama
ladny ladny brzusio :D
i chyba musze rodzinke na te strone wyslac, bo uparcie twierdza, ze moj brzunio jakis nieprzecietnie duzy hehe
jak dla mnie to wpasowuje sie w standardy czerwcowo majowe obowiazujace na BB :D

a tak w ogole Klamko, to masz SUPER spodnie!!!strasznie mi sie podobaja, gdzie takie fajne kupilas???

Piękny brzusio klamko, dziewczyny nie wiem, czy mi sie wydaje czy nie, ale jakoś takie zgrabniejsze te nasze brzusia ostatnio- bardziej kształtne i ładniejsze niż na początku:)))

Dokładnie Ell rzeczywiście dużo ładniejsze i zgrabniejsze niz w listopadzie ;D
Klamko super brzuszekk ;D

hehe sumko:)) po głowie raczej chodził mi czas, w którym już coś bylo widać:)), bo u mnie jak się brzusio pojawił, to na poczatku taki bardziej rozlazły był, a teraz w miarę upływu czasu, nabiera jakiegoś kształtu i nawet powiedziałabym, że jakoś dawna talia się dzięki temu uwidacznia, bo brzuszek taki bardziej do przodu wysuniety:) i tak jak patrzę na wasze zdjęcia to chyba sprawa ma się podobnie.

To moja córeczka Oliwia w 26 tygodniu i 2 dniu.. :) ;) :laugh:

03050619090200zx.jpg

03050619092506fh.jpg

Ewcia śliczny duży brzunio :laugh: Dzięki dziewczyny za komplementy a spodnie kupiłam Agatko w Wawie na Solcu w sklepie SUPER MAMA za ok 80zł. To już drugie bo mam jeszcze takie kolor khaki, tez z pasem na brzucho, bojówki z kieszeniami ;D

reklama
Do góry