reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Nie zagladalam wczoraj na forum a tu cala galeria pieknych kobiet :) Nie bede wypisywac kazdej z osobna bo to jak teraz wygladacie kobitki to jest po prostu ten cud, to o czym kazda z nas marzyla - byc piekna mama i to dumna ze swojego brzuszka gdzie w srodku czeka na ujrzenie tego swiata nasz skarb.

reklama
a oto mój brzunio- mieszkanko Klaudysi ;) 25 tydzien ciaży:)
444lh.th.jpg

dd1vk.th.jpg

Jejku Rusałko a gdzie się ta Twoja Klaudyś mieści :laugh: no na poprzednim ładnie nam się pokazała naciągając troszkę skórę mamusi a tutaj schowała się i nie pozuje do zdjęcia :) wszystkiego dobrego joj ale czas leci za chwilę będziemy trzymali kciuki za szybki poród :)

Haha ale niespodzianka. Wchodzę sobie na brzuszki a tu tyle nowości. Na poczatku dziękuję za słowa uznania dla mojej pomarańczki.
Agusiu24 twoja piłeczka rosnie jak na drożdzach i rzeczywiście jakbym na swój brzuszek patrzyła, ale nic dziwnego bo oba noszą chłopczyków ;D
Marzena9 to chyba twój pierwszy brzuszek i od razu jaki debiut!!!!! ;D
Rusałko a ty masz brzuszek kameleon, bo ostatnio było Klaudyś widać a teraz się bawi w chowanego. Chyba się mieścisz we wszystkie ubrania z przed ciaży ? Super laska jak zwykle ;D a co do zdjatek to obrabiam tylko w Picaso. Strasznie go polubiłam ;D

Ruslako........kurcze, podziwiam twoja dzidzie za umiejetnosc kamuflazu ;) ;D masz taki mini brzuszek!
mam nadzieje, ze niedlugo wyskoczy, zebyc mogla sie wpychac w kolejki i takie tam, bo inaczej chyba poduszeczke bedziesz musiala wkladac pod koszulke ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Dziękuję!:) :)- Cwaniarę mam w brzuszku :) swoja droga ostatnio bardzo leniwa :)..bardziej czuję jakby sie przekrecała niz kopała.., no..ale i ja ostatnio senna jakaś chodzę :p

reklama
Faktycznie tyle brzuszków pojawiło się, że aż arcydzieło SUMKI przeoczyłam- cudne zdjęcie- ale to pewnie dlatego, że brzuszio jak żaden inny taki okraglutki :laugh: oj oj zapomniałabym o Agusi, u niej też piekny okragły, ah i u Marzenki też- wszystkie już mamy takie brzusie o jakich marzyłysmy w 10 tygodniu- oj oj ale wtedy kombinowałysmy na zdjeciach- aby juz coś widać było:))) Rusałko A Twoja Klaudyś to chyba bawi się z nami w chowanego:))) ale coż i tak na końcu ją wszystkie dopadniemy:))) A ja dzisiaj zmykamy na badanie, zobaczyc co u mojego bąbla no i potwierdzic płeć, bo teraz to już nie chce czekac do czerwca.....

Do góry