reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Możesz powiedzieć mężowi że spoko ;D. To był tylko żarcik z mojej strony ;D, bo rzeczywiscie jak się przypatrzeć to taka pomarańczka ;D

reklama
Sumka ale czaderskie zdjecie...i ten kolor- sliczny!!!!Bardzo fajny pomysl:))) Brzunio taki okraglutki...taka pileczka:)))

Uwielbiam ten watek na naszym forum:))))

Agatko - dzieki, mam 178cm wrostu a brzunio tak mi wywalil w ciagu ostatnich 10 dni, Mateuszek rosnie:))))

Śliczne wszystkie brzuszki, kazdy inny i każdy piękny :D
Ja dzisiaj też miałam sesję więc trochę powklejam - Karolek w brzuszku w 25 tyg 4 dni

Super brzuńcio Baśka, hehe a w szczególności w tej krótkiej bluzeczce, w której pewnie jeszcze "biegałaś" w poprzednie lato:D

Baśka wow ale sesja i tez masz taki fajny kształt brzuszka z wzgórkiem nad pępkiem ;D ;D słodzias. A i zawsze sobie ciebie wyobrażałam z krótkimi włoskami a tu co widzę ........ włosy prawie do pasa ;D ;D ;D

witajcie dziewczynki przedstawie wam mieszkanko mojego Kacperka na pocztku 24tyg nie gniewaj sie sumko ale podpatrzylam twoje zdjecie i tez zrobilam takie jak ty masz ale mi takie ladne nie wyszlo jak tobie gorace buziaczki a wogole to brzuszki macie super jeszcze tak nie dawno mialysmy takie malutkie a tu czas leci i maluszki nasze rasna jak na drozdzach

Dzięki dziewczyny za komplementa, tak trochę popatrzyłam na te swoje zdjęcia dziś i stwierdziłam że nie wyglądam jeszcze tak tragicznie jak mi się wydawało (chodzi o wagę która mnie dołuje)
Agusia - super, strasznie mi się podobają te Wasze "piłeczki" z góry, kiedyś też sobie takie zrobię :D (najpóźniej w ciągu najbliższych 3 miesięcy by wypadało :) )
Jeśli chodzi o bluzeczki...no właśnie - skracją się już na biuście nie wspominając o tym co się dzieje niżej...polowałam ostatnio na duże podkoszulki jakieś XXL :D żeby mieć co w tą pogodę nosić pod swetrami i bluzkami...i nie było to łatwe
A jeszcze słówko o włosach - zawsze miałam długie, w pażdzierniku obcięłam sporo bo były podniszczone i jakieś takie brzydsze na początku ciąży się zrobiły, za to teraz rosną jak szalone ::)

To ja i moj bebenek ;) wreszcie sie zebralam na zrobienie zdjec.

_582126_n.jpg

_582127_n.jpg

_582128_n.jpg

mam nadzieje ze sie wyswietlaja zdjecia bo nie wklejalam nic wieki :D
pozdrawiam

reklama
Jejuś- ile pięknych brzuszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O nie! każdy inny- piekny ze Skarem w srodku!:)
Aniu76- jestesmy tego samego wzrostu:)- powtórzę - świetansko wygladasz- no i talii- można pozazdroscić:)!
Ewuniu- brzuszek - fajowy- spory- ale ładnie kg sie rozkladają, bo brzuszek ma swietanski kaształt!:)
Sumko - no qrcze- rewelacyjny ten Twój brzuszek - super fota! to w tym picaso je obrabiasz? - super! taki okrąglutki:)- jak pomarańcza(bez skórki pomaranczowej- idealnie gladziutki jak ..hmm..jabluszko:)- przycukrowałam ;)
Basiu- Twój takze - słodziasty- no taki ciażowy:)extra!
Agusi- przypomina mi kształtem "Sumkowego" brzuszka-- taki piłeczkowy :)- cudko!
i Marzenko- i Twój - fajowy - ciążowy- bomba!
Muszę swoj wkleić :)! wesoła..kolorowa..taka bogata ta nasza galeryjka- takze uwielbiam ten dzial(mam bzika na ptk zdjęć :p

Do góry