reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
aniu ja tez przez zabe wklejem zdjecia moze ty masz takie male zdjecia na komputerze i dlatego ci takie wychodza ale i tak widac twoj brzuszek :)

juz ci opisuje
jak otworzysz pierwsza strone to wybieram rozmiary 100x75 pozniej wybieram Hotlink for forums (1) i sa takie jak widac sprobuj moze ci sie uda powodzenia

To zobaczymy teraz:

O teraz jest duze, dzieki Agusia za pomoc!!!
Nareszcie cos widac, bo jak wklejalam te male to niewiele bylo widac.
Brzuszek juz jest.

Dziewczyny - dołączam się do galerii brzuszków. Zdjęcie z wczoraj...

brzuszek22tydz3lr.jpg

No dziewczyny, ale zrobiłyście postępy. ;) Ciekawe jakie bedziemy za miesiąc?

Wszystkie brzuszki pięknościowe

AniuSorha śliczny masz brzuszek..taki zgrabniutki ....Ania76 masz taki malusi- milusi ja wkleję mój dzisiaj wieczorkiem..bo z racji unieruchomienia mojej rączki sama nie zrobię sobie fotki hihihi

reklama
Anusie! Teraz to już nikt nie pomysli, że za dużo sobie pojadłyście:))) AniuS cudne zdjęcie z raczką na brzuszku- to tak podkreśla to co czujemy do naszych brzusiów:))) zawsze mi się podoba, jak czekam w kolejce u lekarza, że wszystkie ciężarne raczki na brzuszku trzymają:))

Moje zdjęcia też juz gotowe, teraz tylko jeszcze czekam na kabelk do aparatu, na szczęście juz się znalazł i dzisiaj go dostanę.:))))

Do góry