reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Nie było mnie dawno bababyboom i powiem Wam dziewczynki....pięknie rośniecie. Ja zamieszczę fotki jutro. U nas już trwa 22 tydzień, ale cza leci. Jak zaczynałam z Wami pisać to był chyba 12 a tu już 22. i brzuchal większy i w ogóle, zmieniamy się.

reklama
Mówi się,że po połowie,czyli po 20 tygodniu czas zlatuje migiem do porodu...Wam czerwcóweczkom już do tego niedaleko...ja jeszce miesiąc poczekam i też minę półmetek:0

No więć Rusałkowy Dzidzius na połówce:)- początek 20 tygodnia:)-heh- gdzie jest moja talia??????????
obraz0077ia.th.jpg

no Rusalko, nawet od przodu juz widac, ze masz brzuszek :laugh
jak bedziesz miala jakies fotki z profilu to sie pochwal tez koniecznie!
ja mam obiecane robienie zdjec w niedziele, ale z tym nigdy nic nie wiadomo......ALE!w czwartek przyjedzie moja rodzinka z cyfrowka ;D

Rusałko:) - juz widac brzusio i z przodu i jak bokiem stoisz.Fiu, fiu :) :) :)Sie okraglutki robi...
Ja jutro zrobie zdjecia, dzisiaj jeszcze leze w lozku:))))

reklama
Rusałko - brzusio już fajniutki, no nareszcie Klaudysia będzie miała możliwość porozrabiania w brzucholu mamy :)

P.S. Kolor sweterka po prostu prześliczny.

Do góry