reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
I jeszcze w majteczkach ze studniówki:)))

zdjciaelu0084rx.jpg

i jeszcze dla porównania 12 tydzień:

zdjciaelu0019vr.jpg

heh- w 12 tygodniu Ell byłas bardzo opalona:)..;)..no no..widać sporą róznice..a dzieki tremu tez to - że nasze Dzidziunie rosną!!!:):)- Cmokaski dla Twojego Ell:)!

Po wakacyjnej opaleniźnie pozostały już tylko zdjęcia:)))) swoja drogą inny aparat teraz użyłam i może tez swoje to zrobiło:)) A tak w ogóle to jeszcze pamietam jak narzekałam, że brzuszek mały, nic nie rosnie itd. a tu tak w ciągu kilku dni wyskoczył i to jeszcze jak!

ach..opalenizna...Znajomi chodza do solarium...by ladnie wyglądać, poprawic sobie samopoczucie...a my z maluszkiem..ech..dopiero na slońce porządnie wystawimy sie czerwiec/lipiec.. :p a do tego..d..a ::) blada :laugh:..chociaż ja i tak nie powinnam narzekac, mam śniada karnacje..
Co do rosnacych brzuszków- to fakt- z dnia na dzień czuje jak moja Kruszynka staje sie dużą dziweczynką..wiercacą dziurę w brzuszku mamy:):)

Zawsze pozostaja samoopalacze tylko nie wiem czy mozna. ale to balsamy i opalaja i nawilzaja, to moze mozna. Wiecie cos na ten temat?

A ja czytałam, że własnie dlatego ze nie mozna sie opalać pozostaja samoopalacze, ja co prawda dla lepszego samopoczucia stosuje tylko na nogi (bo czesto chodze po domu w krótkich spodenkach). :) Zaraz poszukam dokładnie co było napisane i wam podam. Ja jak sie patrze na moje opalone nózki to od razu sie lepiej czuje, no i mąż widze jak zerka :laugh:

Ja tez myslalm o nozkach  ;D Ale czekam na to co wstawi Agaciulka  :)

Teraz ja, zdjecie z wczoraj, 18 tc i 1 dzien  :laugh:

reklama
Ale masz superowy brzusio, Calo!!! Normalnie baba w ciązy pełną gębą, czy raczej pełnym brzuchem :)

A ja się dzisiaj śmiałam, że już ze mną koniec, już brzucha nie ukryję: Rano nie udało mi się odpalić samochodu, więc zadzwoniłam pod taksówkę. Czekałam ubrana po zęby: miałam na sobie podkoszulek, sweter z golfem, szal i gruby, wełniany płaszcz do ziemi. Taksówkarz podjechał, ale stanął parę kroków ode mnie, więc podeszłam do niego, a on do mnie - "Po co pani chodzi, podjechałbym do Pani. Jest tak ślisko, jeszcze się pani wywróci, a w pani stanie to by było nie dobrze" W MOIM STANIE - poczułam się jak nieuleczalnie chora :) Mówię mu, że jestem w ciąży, a nie inwalidką i zaczęłam się śmiać :) Zapytałam, czy to już tak strasznie widać, nawet przez płaszcz, a on się zmieszał i powiedział, żę on to tam widział :):):)

No, Koleżanki, wkraczamy chyba w kolejny etap, co? :)

Do góry