reklama
gosikkk
Fanka BB :)
hatszept, a masowałaś brzuszek? u nas jak przez jeden dzień nie ma kupy, to podaje częsciej wodę, masuje brzuszek i ćwicze "rowerek", zazwyczaj potem kupa jest ....
ps. karmię sztucznie
ps. karmię sztucznie
kasia.natka
hatszept w takiej sytuacji jak wiadomo że nie może zrobić kupki to trzeba jakoś pomóc nie mam doświadczenia więc nie pomogę ale trzymam kciuki żeby szybko kupa się pojawiła &&&
hatszept
Gosikkk, Kasia, masowalismy brzuszek i dodatkowo okłady z ciepłego recznika + rowerki + herbatki koperkowe + espumisan, delicol i nic. Bylismy dzis u lekarza i pani doktor przepisała debridat i zaaplikowanie WINDI:
WINDI Kateter rektalny super sposób NA KOLKĘ 2544 (2549866975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pieknie podziałało!!! kupa jak marzenie! ;-)
Mam nadzieje, ze to przejsciowe problemy!
WINDI Kateter rektalny super sposób NA KOLKĘ 2544 (2549866975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kasia.natka
no to super! pięknie, brawo i oby się więcej nie powtórzyło &&&
A z bączkami też miała problemy?Gosikkk, Kasia, masowalismy brzuszek i dodatkowo okłady z ciepłego recznika + rowerki + herbatki koperkowe + espumisan, delicol i nic. Bylismy dzis u lekarza i pani doktor przepisała debridat i zaaplikowanie WINDI:
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Kiedyś jak matki gadały o kupach to przewracałam oczami;-), bo co w tym takiego ciekawego:-) a teraz uważnie czytam wszystko bo może mi się kiedyś przydać. Póki co to mój Julek robi w prawie każdą pieluchę w ciągu dnia plus wielka ogromna kupa z rana po nocce, ale wole to niż mieć takie problemy jak wy macie
Myślicie, że śmierdzące bąki są ok?
Bo gdzieś kiedyś czytałam, że noworodek nie powinien śmierdząco pierdzieć ale nasze brzdące to już nie noworodki więc one chyba mogą?
Myślicie, że śmierdzące bąki są ok?
Bo gdzieś kiedyś czytałam, że noworodek nie powinien śmierdząco pierdzieć ale nasze brzdące to już nie noworodki więc one chyba mogą?
hatszept
Pamka, dokładnie to samo chciałam napisac a propos gadaniu o kupach...kiedys sie dziwiłam, ze matki tyyyylllle o tym gadaja, a tu prosze...to samo...;-)
Mysle, ze smierdzace baczki sa ok. u nas tez takie. trawienie i juz...Tak samo jak niestety kupy "zapachowe"...a w szkole rodzenia mowili, ze u takich małych dzieciaczkow kupki bezwonne...guzik prawda...ale moze to tez wina mm...
Mysle, ze smierdzace baczki sa ok. u nas tez takie. trawienie i juz...Tak samo jak niestety kupy "zapachowe"...a w szkole rodzenia mowili, ze u takich małych dzieciaczkow kupki bezwonne...guzik prawda...ale moze to tez wina mm...
reklama
claudette
Wychodowali mu z siuśków bakterię Coli...
Moja też miała wyhodowaną bakterię coli (dwie próby), ale ilościowo nie było tego 10^5, a poza tym w szpitalu miała już inną i dostawała antybiotyk, więc teraz się wstrzymali z kolejnym antybiotykiem, a ja sama zaczęłam pić sok żurawinowy i... po 2tygodniach po bakterii ani śladu :-)
A jak już raz jest bakteria to niestety co chwilę trzeba robić badania ogólne moczu i posiew bo to lubi wracać...