reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
specjalnie przewertowałam internet co do tych przekłuć i wyczytałam, że najwolniej zarastają się dziurki w uszach i u każdej osoby jest inaczej, u jednych zarastają po 1 tygodniu, u innych po roku, a u innych po 5 latach :)
koniec tematu :)

specjalnie przewertowałam internet co do tych przekłuć i wyczytałam, że najwolniej zarastają się dziurki w uszach i u każdej osoby jest inaczej, u jednych zarastają po 1 tygodniu, u innych po roku, a u innych po 5 latach :)
koniec tematu :)

a wiesz co
bardzo dziwne o twoje zarastanie dziurek w uszach. naprawdę!
ja przekłułam kiedyś pępek i też mi zarósł, ale po bardzo długim czasie.

Teraz też uważam, że to dziwne, zawsze wydawało mi się, że wszyscy mają tak samo.
Ostatnio miesiąc przed ślubem powyciągałam kolczyki z uszu (miałam w jednym uchu trzy dziurki) a po podróży poślubnej, czyli po 2 miesiącach miałam już same małe blizny.
W nosie może dlatego blizn nie ma, bo miałam kolczyka tylko miesiąc.

Ale swoją drogą zazdroszczę Wam tego :) Po porodzie nie zakładałam nic na uszy 2 tygodnie, to musiałam przebijać od nowa kolczykiem, bo już lekko zarosło.

ardzesh, wg mnie dicoflor nie przy każdej biegunce skutkuje. U nas się nie sprawdził.
Mamy go prać bo to probiotyk.

A my byliśmy w szpitalu, bo Pani z nocnej pomocy lekarskiej nas zbyła i na wstępnie powiedziała, że nic mu nie przepisze.
Młody prawie nie przespał nocy. Męczyły go takie skurcze brzuszka, że płakał i tylko chciał na ręce (czasem i to nie pomagało). Lekarz dołożył nam Debridat. Zobaczymy.
Powiedział, że to biegunka wirusowa i dlatego tak się męczy. Może trwać nawet do 7 dni i może ten brzuch go tak boleć.

A my byliśmy w szpitalu, bo Pani z nocnej pomocy lekarskiej nas zbyła i na wstępnie powiedziała, że nic mu nie przepisze.
.

Zapmarta nic mi nie mow my tez bylismy z Gabrysiem w nocy na pogotowiu - nic nie powiedzieli nic nie przepisali a dziecku dalej cos dolega , o 14 ma byc lekarz na wizycie domowej

zapmarta - ale Acidolac baby też jest probiotykiem i prebiotykiem :) Szkoda mi Dareczka :( zdrówka życzę! a ta biegunka nie będzie podpadać pod rotawirus?

dużo zdrówka dla Karola i Gabrysia

Co do przebijania uszy to ja Zosia zamierzam w najbliższym czasie przekłuć:tak::tak:

larkaa Mi po tygodniu nienoszenia zarosły też:tak::tak::tak: Przed ślubem przebijałam trzeci raz już i od tego czasu noszę cały czas.moje uszy do tego tolerują tylko złote kolczyki:eek: po innych zaraz prawe ucho albo zaczyna ropieć

u nas nic nowego mała znowu dzisiaj cos nie chce spac:rofl2:

reklama
Do góry