maran-atha
Fanka BB :)
larkaa dla mnie też dość dziwne bo ja nie znam osobiście żadnej takowej kobiety młodej lub w średnim wieku, nie mówie o starszym pokoleniu, która nie miała by uszu przekłutych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
elvis nie rozumiem o co chodzi...
Aga tobzdura jedna wielka, ja nie chciałam miec kolczyków, wogóle mi nie były w głowie. Moim zdaniem dziewczynki upodabniaja sie w swoich upodobaniach do swoich mam.Moja mama do tej pory nie ma dziur w uszach i jakoś żyje i na dodatek dobrze jej z tym;-)
Co do dziur to zgadzam się - nie zarastają, ani w uszach( ale z tego się akurat cieszę bo żadko zakładam kolczyki) ani co gorsza w pępku( mój jak widzę teraz błąd młodości, bo w czasie ciąży zero rozstępów ale od dziur poszło pęknięcie)
Trwało to 2 miesiące ale nie miała stanu podgorączkowego. Miała rzadkie kupy, ale nie robiła ich aż tyle dziennie. Tzn podczas antybiotyku owszem - nawet 10, ale po zakończeniu kuracji były rzadkie, ale 2 - 3 razy dziennie. Niby od ząbków.Adzesh, twoja Milka miała chyba podobnie, o ile pamiętam z twoich postów. Czy u któregoś dzieciaczka też się tak porobiło ??? Ja już nie wiem co o tym myśleć
nie dziurki w nosie, tylko chodziło jej o te niżej położone dziurkielvis no nie skumałam, bo co dziurki w nosie też mają zarosnąć? raczej kiepski żart taki