larkaa masz rację, że to tylko gdybanie i że z tak wielu teorii na temat wychowania i rozwoju dziecka, każda z nas wybierze sobie dokładnie to co jej pasuje A na to wszystko składa się wiele czynników. Nie ma 2 takich samych osób na świecie, a tym bardziej dzieci. Moja akurat nie przesypia całych nocy i basta. Ale tu największym winowajcą są zębiska, które już tak długo cisną na dziąsła i wciąż nie wyszły. Dziś doszedł katar.
A i najważniejsze odebrałam wyniki na przeciwciała - ujemny, nie ma celiakii
-j- świetnie, że Amelka taka towarzyska i muzykalna. Wiem, że w szkołach YAMAHA są zajęcia muzyczne dla maluchów, nawet niemowlaków. Ja chcę się rozejrzeć w tym temacie około września, bo mają taki program adresowany dla dzieci od 18 miesiąca życia. A swoją drogą, to naprawdę musiała Amelia świetnie wyglądać taka podrygująca
A i najważniejsze odebrałam wyniki na przeciwciała - ujemny, nie ma celiakii
-j- świetnie, że Amelka taka towarzyska i muzykalna. Wiem, że w szkołach YAMAHA są zajęcia muzyczne dla maluchów, nawet niemowlaków. Ja chcę się rozejrzeć w tym temacie około września, bo mają taki program adresowany dla dzieci od 18 miesiąca życia. A swoją drogą, to naprawdę musiała Amelia świetnie wyglądać taka podrygująca