reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

larkaa super, no to gratki dla Kaliny za pierwszy ząbek:tak:

co do wyjmowania rzeczy z szafek to u nas też to jest. Kiedyś Hubert wywalił mi wszystkie książki z szafki, a w kuchni nie obyło się bez makaronu czy ryżu na podłodze.:tak:

reklama
oj Jolek :))
jako matka ostatniego szczerbatego dzieciątka lutowego, będziesz musiała urządzić wielką huczną zabawę na forum, jak już pierwszy ząbek się przebije ;-):-):-D
Nie mogę się doczekać :-):-)
Larkaa- mało piłaś tego szampana, skoro nie masz kaca i siedzisz na forum ;-)

Poczytałam kilka wątków i jestem w szoku, że wasze dzieci takie są duże :szok: Wielkie rozmiary ciuszków noszą!
My nosimy 80 (rozmiarówka h&m, bo każda firma ma inną... i niby jeden bodziak 96 też już mamy zaliczony)
Niestety u mnie lekarz nie mierzy Mili wzrostu więc nie wiem ile może mieć.
Powiedzcie mi, czy jak mówicie, że dziecko ma 77 cm to liczycie tak jak w szpitalu (po zgięciach) czy stojąc przy ścianie i wtedy odmierzacie?!

Pochwalę się, że Mila WRESZCIE zakumała o co chodzi ze sztuczkami i robi brawo, taaaka duża, posyła buziaka, cześć i przybija piątkę. Do tego tańczy na kilka sposobów :))
Ale najśmieszniejsze jest to, że przy mnie zrobi to wszystko, ale jak wczoraj przyszła moja mama to nie pokazała NIC a później teściowa i jej też nic nie pokazała :-p:-);-)
Ja cieszę się jak głupia, że wreszcie zaczaiła o co mi chodziło :)) i w szoku jestem, że wasze dzieci już naśladują zwierzątka :szok: Mojej daleko do tego!

ardzesh no ja wypiłam 2 łyki :D jakoś mi nie smakował, zresztą ja jestem taka do picia, jak doda do modlenia :D
bravo dla Milki!!! Babcie najlepiej uczą ;)
a Kaliny ja nie mierzę, w przychodni też mi jej nie mierzą. Ja mogę tylko powiedzieć, że moja nosi rozmiar 80 wg Coccodrillo, 5-10-15, wyjątkiem są bodziaki i pajace, które nosi 86.

jolek to ja teraz trzymam kciuki za naszego Nikusia :)

reklama
Gratulacje dla Kalinki,no i oczywisie dla Milki za nowe sztuczki:-)

A nas rozklada choroba:-(Gracjanek ma mokry kaszel,a ja tez czuje sie fatlnie W poniedzialek pojdziemy do lekarza i mam nadzieje,ze dostaniemy cos wiecej niz tyko paracetamol:sorry2:

Do góry